''Mali Kevin je po operaciji na srčku v Pragi že v ljubljanski porodnišnici. Sedaj lepo napreduje in okreva. Še malo mora biti močan in vztrajen pa bo šel domov.  Vsi skupaj so še naprej optimistični in komaj čakajo, da zapustijo porodnišnico. Zahvaljujejo se za vse lepe misli in vzpodbudne besede. Kevin še malo pa boš spal v svoji posteljici,'' je zapisala Tjaša Bevc, pobudnica projekta Hobotnica. 'Bibe' smo v mislih s Kevinom in njegovimi starši ter mu pošiljamo koš pikapolonic. Upamo, da bo kmalu popolnoma zdrav odšel domov. Držimo pesti še naprej.

Če imate čas, če odhajate na dopust, vzemite s sabo kvačko in volno ter ustvarite kakšno hobotnico za naše male borce, prezgodaj rojene. Vse o projektu in kako sodelovati, si preberite TUKAJ. Pomagajte, da prav vsak nedonošenček dobi takšno hobotnico, kot jo ima mali Kevin. 

Odziv na objavo na družbenem omrežju je bil izjemen. Vsi Slovenci in Slovenke držijo pesti za Kevina in mu želijo hitro okrevanje. Tudi vi mu pošljite koš pikapolonic na Facebooku Bibaleze.si.