Zgodba Celine Dion in Renéja Angélila je filmska. Čeprav je bila med njima velika razlika v letih – ko sta se prvič spoznala, je imela Celine 12, René pa 38 let – sta sprva začela poslovno sodelovati. Razmerje naj bi začela šele po njeni zmagi na Evroviziji, kjer je kot 20-letnica s pesmijo "Ne partez pas sans moi" zastopala Švico. Poročila sta se 17. decembra 1994, ko je imela Celine 26 let, René pa 52.

Celine Dion

Njun zakon je trajal 22 let, v njem pa so se jima rodili trije sinovi. (Foto: Profimedia)

Kar je sledilo v naslednjih 22 letih, se zdi kot pravljica. Poleg tega, da sta zakonca odlično poslovno sodelovala in da je Celine v teh letih postala ena najuspešnejših pevk vseh časov, sta srečo uživala tudi zasebno. Sprva sta imela težave z zanositvijo, a je Celine 25. januarja 2001 rodila sina, ki sta ga poimenovala René-Charles, 23. oktobra 2010 pa sta se družini pridružila še dvojčka Eddy in Nelson.

Poglejte še: Slavne mame, ki imajo dvojčka

Celine je takrat spregovorila tudi o težavah, ki sta jih z možem imela, preden je končno zanosila. "Prej sva petkrat poskusila zanositi. Šestič je uspelo. Bila sva blagoslovljena dvojno." Povedala je tudi, da so bili sprva trojčki, vendar je enega med nosečnostjo izgubila. "Eden od dojenčkov se je odločil posloviti, da je drugima dvema pomagal preživeti. Zdravniki so mi povedali, da narava vedno ubere svojo pot, če je kaj narobe. Še vedno mislim na tistega, ki ga ni več. Prepričana sem, da vsaka ženska pogreša otroka, ki se ni rodil."

Preberite še: Oprah in Celine Dion skupaj za šesterčke

Dion

Rene-Charles bo konec meseca dopolnil 18 let. (Foto: Profimedia)

Najprej izgubila moža, nato kmalu še brata

14. januarja 2016 je René izgubil dolgotrajno bitko z rakom, Celine, ki je le dva dneva pozneje zaradi raka izgubila še brata, se je za nekaj mesecev zavila v molk. Čeprav od takrat sreče v ljubezni ni našla, saj je bil René, kot je pevka večkrat poudarila, ljubezen njenega življenja, je družina še naprej složna. Tako je Celine ob novem letu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih delila družinsko fotografijo ob drevescu, na kateri praznuje s 17-letnim sinom in osemletnima dvojčkoma.

Celine Dion

Celine je praznike preživela s svojimi tremi sinovi. (Foto: Profimedia)

Še vedno nastopa

Pevka poleg družinskega življenja še naprej nastopa v znameniti lasvegaški dvorani The Colosseum v casinoju Ceasars Palace. Serija koncertov, ki si jo je v osmih letih ogledalo več kot dva milijona ljudi, je pevki prinesla 200 milijonov evrov, zadnjič pa jo bo izvedla 8. junija letos.

Dion

Celine se v zadnjih letih posveča predvsem svojim trem sinovom. (Foto: Profimedia)

Bibine e-novice

Prijavi se na Bibine e-novičke in bodi na tekočem z aktualnimi članki o zanositvi, nosečnosti, negi in vzgoji otrok, partnerskih odnosih in idejah za prosti čas. Zate jih pripravlja ekipa Bibaleze.si.