V Denisu Toplaku, superfinalistu šova Kmetija, se prebuja želja, da bi si s pravo žensko omislil družino. In kakšna bi morala biti mama njegovih otrok? Denis: "Mama  je ena sama in mislim, da je vsaka ženska najboljša mama svojim otrokom, zato ne bi izpostavljal, kakšna bi morala biti mama mojih otrok. Vem pa, da se v avtu ne bo smela pritakniti telefona. Vemo, da se nesreča lahko zgodi v sekundi, zato se že pripravljam, da bom strog, kar se tiče uporabe telefona v avtu (smeh)." Ve tudi, koliko otrok si želi imeti, svoje želje pa umešča v realen okvir. "Dva bi imel, če bi pa bilo dovolj sredstev, pa mogoče še tretjega, ampak to je res težko."

Denis Toplak otrok

Mali Lanej v objemu svojega ljubečega strica (Foto: osebni arhiv)

V šovu Kmetija smo ga lahko videli, kako zelo pozoren je bil do svojega edinega nečaka Laneja in da enostavno zna z otroki. Takšnega Denisa do tistega trenutka nismo imeli priložnosti spoznati in zveste gledalke so se ob prizorih pozornega strica in prisrčnega nečaka zagotovo dodobra raznežile. "Jaz sem že navajen z otroki delati, to mi ni nič tujega, in rad jih imam. Če pa imaš svojega otroka, je pa to verjetno še toliko bolj intenzivno in mu nameniš še več pozornosti." Tuje mu ne bo niti previjanje.

Denis Toplak

Eden od prizorov iz šova Kmetija, ob katerih nismo ostali ravnodušni. (Foto: POP TV)

O tem, kakšen oče bo, še ni premišljeval, dejstvo pa je, da mu družina pomeni ogromno. Je to morda postalo bolj intenzivno po smrti njegove mame, ko se je začel še bolj zavedati krhkosti in minljivosti življenja? "Ko je bila mama še živa in je bila družina celotna, je bilo najlepše, ob izgubi mame pa se je spremenilo veliko stvari ... Na svet gledaš drugače in začneš še bolj ceniti življenje in svojo družino. Zaveš se, kako je pomembna. Rad bi opomnil ljudi, naj družinici posvečajo več časa in ljubezni, ker nikoli ne veš, kdaj je zadnji dan ..."

Denis Toplak otrok

Denis v otroštvu, na črno-beli fotografiji zadaj sta njegova starša. (Foto: osebni arhiv)

Bibine e-novice

Prijavi se na Bibine e-novičke in bodi na tekočem z aktualnimi članki o zanositvi, nosečnosti, negi in vzgoji otrok, partnerskih odnosih in idejah za prosti čas. Zate jih pripravlja ekipa Bibaleze.si.