Med rojevanjem je imel zdravnik Rodrigo da Rosa Filho kaj videti. Dva otroka nista bila v plodovem ovoju, tretji pa je ostal v njem. In tako so deklico pustili kar sedem minut. Odločili so se, da si ogledajo ta neverjetni čudež, malo Adeline, ki je v amnijski vrečki spala. Posnetek si je ogledalo tudi skoraj 300.000 ljudi na Instagramu.

Zgodba Raelin Scurry je izjemna: rodila je v avtomobilu na poti do porodnišnice, vrh vsega je povila otročka v amnijski vrečki, plodovnem ovoju.

Nerojeni otrok se razvija in raste v amnijski vrečki, plodovem ovoju, njena vloga je, da zaščiti tako njega kot tudi popkovino. Večini nosečnic počijo jajčni ovoji, odteče voda med porodom ali pa tudi prej. Ko je čas, da dojenček pride na svet, bo vrečka zagotovo počila in iz nje bo stekla tekočina. Eden od 80.000 dojenčkov se rodi v nedotaknjeni amnijski vrečki. In to je resnično čudovito videti!

V srednjem veku so menili, da so tako rojeni otroci še posebej srečni in se jim bodo zgodile velike stvari. Po neki legendi, naj se takšen otrok tudi ne bi mogel utopiti.  

Jelena in Dubravko Despotović sta dobila hčerko Tijano. Deklica je resnično nekaj posebnega, saj ima ...