Princ Harry in Meghan Markle

(Foto: AP)

Včasih so mediji ves čas pisarili o Kate Middleton in govoric o njeni nosečnosti ni manjkalo. Sicer so se trikrat izkazale za resnične in princ William je tako dobil tri prekrasne potomce: princa Georgea, princeso Charlotte in princa Louisa. Zdaj pa je v ospredju trič trač rubrik Meghan Markle. Številni mediji, pa tudi Britanci se sprašujejo, kdaj bo princ Harry postal oče.

Stavijo, da bosta Kate in princ William ...

Meghan Markle marsičesa med nosečnostjo ne bo smela početi. Kaj, si preberite TUKAJ. Presenetljivo pa je dejstvo, da v današnjem času z bodočim očetom tudi otrokovega spola ne bosta smela izvedeti. Prav tako za otrokov spol nista izvedela Kate in princ William. Marsikdo ni mogel verjeti, toda nekdo, ki jima je zelo blizu, je novinarjem izdal, da je Kate med prvo nosečnostjo komaj čakala, da rodi in izve, ali bo dobila sina ali hčerko. Seveda pa mora otrokovo spol ostati skrivnost tudi za širšo javnost.

Princ Harry je sprožil govorice, da si želi čim prej ustvariti družino z ženo Meghan Markle. Kaj je storil, da zdaj vsi spremljajo, kdaj bo 'zrasel' Meghan trebušček?

Ko bo Meghan noseča, bo tako kot Kate ob njej medicinsko osebje, ki bo poskrbelo, da vse poteka v najlepšem redu. Spremljali jo bodo vseh devet mesecev in v porodnišnici. In kdo so strokovnjaki, ki bdijo noč in dan nad nosečnicami iz kraljeve družine? Dva ginekologa, trije zdravniki, trije anesteziologi, štirje kirurgi (če bi šlo za carski rez), štirje pediatri in laboratorijski tehnik.

Zdaj samo še moramo izvedeti, da bosta princ Harry in Meghan res zibala ... Takšen pa bo njun otrok!