Minicity

(Foto: Arhiv naročnika)

21. in 22. marec: Dneva odprtih vrat ob svetovnem dnevu voda!
Z namenom osveščanja o omejenosti vodnih virov in njihove ogroženosti bo Minicity skupaj s partnerji najprej brezplačno odprl svoja vrata v ponedeljek 21. in torek 22. marca od 11. do 20. ure. Na dogodku se bodo lahko obiskovalci zabavali ob plesu s Cevkom, se s pomočjo eksperimentov učili o lastnostih vode, spoznavali vodne športne, kot so plavanje, vaterpolo, kajakaštvo in supanje, se učili o pomenu in delovanju čistilnih naprav, pogledali pod mikroskop v kapljico vode, se udejstvovali v kreativnih vodnih ustvarjalnicah, spoznali ribiče ter v foto laboratoriju izdelovali fotografije za spomin.

25. marec: Materinski dan za vso družino
Na dogodku bo radijski moderator Tim Kores – Kori za mame zapel znane domače rockovske skladbe, za otroški glasbeni repertoar pa bo poskrbela njegova sestra Zala. Na druženju, ki bo trajalo od 10. do 20. ure, bodo otroci za mame pripravljali slastne prigrizke, izdelovali svojo personalizirano čokolado, pekli piškotke v pekarni, s pomočjo levčka izdelovali voščila, pisali čistilne zaobljube, delili vrtnice, mame pa bodo lahko natisnile fotografije za spomin na ta prav poseben dan ter raziskovale svet matičnih celic in možnosti zdravljenja z njimi.

Kako do brezplačnih kupončkov, si poglejte TUKAJ.

Osvojite vstopnico za Minicity!

Na spletnem portal Bibaleze.si poteka nagradna igra od nedelje, 20. 3. 2016, do srede, 23. 3. 2016 do 12. ure.

Eni družini POP TV poklanja vstopnico za enkraten brezplačen vstop, katero morate koristiti do decembra 2016.

Vaša naloga je, da odgovorite na vprašanje:

Kdaj praznujemo materinski dan?

Pravilni odgovor nam pošljite na nagradnabiba.pop@pop-tv.si (zadeva: Minicity), ne pozabite pripisati svojih osebnih podatkov (ime, priimek, naslov, telefonsko številko).

Ime nagrajenca bo razglašeno 24. 3. 2015 na Facebooku Bibaleze.si.

Splošne pogoje nagradne igre si preberite TUKAJ

Minicity

(Foto: Arhiv naročnika)