Moja mama kuha bolje

Ne zamudite!

Ob 18. uri vsak dan je čas za zabavno kuharsko oddajo Moja mama kuha bolje!, v kateri sinovi in hčerke kuhajo pod "nadzorom" mam. V vsaki oddaji spremljamo dva tekmovalna para, ki morata v določenem časovnem okviru pripraviti slavno družinsko jed. Navodila za pripravo jedi posreduje mama, sin ali hči pa se mora spopasti z lonci in jed skuhati. V skrajni sili lahko na pomoč priskoči mama, vendar začne čas takrat hitreje teči.

Par, ki po mnenju kulinaričnega strokovnjaka pripravi boljšo, bolj inovativno ali bolj okusno jed, zmaga. Zmaga pa paru ne prinese samo nagrade v vrednosti 250 EUR, temveč tudi uvrstitev v naslednjo oddajo, kjer ga čaka nov izzivalni par in nova priložnost za zmago.

Nagradna igra Moja mama kuha bolje!

Od 16. 3. 2016 do 21. 3. 2016 do 8. ure poteka na spletnem portalu Bibaleze.si nagradna igra Moja mama kuha bolje! Vaša naloga je, da odgovorite na nagradno vprašanje:

''Kakšna oddaja je Moja mama kuha bolje?

Možni odgovori:

a) informativna
b) kuharska
c) modna

Pravilne odgovore skupaj z osebnimi podatki (ime, priimek, naslov, kraj, telefonska številka) pošljite na nagradnabiba.pop@pop-tv.si (zadeva: Moja mama kuha bolje!).

V nagradnem skladu je 5 lončkov Moja mama kuha bolje!
Srečni dobitniki bodo razglašeni 21. 3. 2016 po 15. uri na Facebooku Bibaleze.si.

Pred sodelovanjem si preberite splošne pogoje nagradne igre.

Lončki oddaje Moja mama kuha bolje

(Foto: Aljoša Kravanja)