37-letna ameriška igralka Drew Barrymore, ki je lansko leto večno zvestobo obljubila Willu Kopelmanu, je 26. septembra istega leta prvič postala mamica. Z rojstvom deklice Olive je zvezdnica zaprla vrata vsem medijem.

Drew Barrymore

Oprah, Drew Barrymore in Olive (Foto: usmagazine.com)

Prav zato je bilo njeno sodelovanje v Oprahini oddaji toliko večje presenečenje. Igralka je prvič odprla vrata svojega doma v Santa Barbari – z znamenito voditeljico se je tako pogovarjala kar v svoji dnevni sobi, poleg moža Willa Kopelmana pa je prvič predstavila tudi hčerko.

Rdeča nit pogovora je bilo materinstvo – kako se je Drew, ki je vedno veljala za problematično, spoprijela z "resnim" življenjem, kakšna mama je in kaj ji pomeni družina. Spregovorila pa je tudi o tem, česa nikoli ne bo naredila svojim otrokom. ''Kot otrok sem si vedno želela, da bi moja mama držala obljubo – da bi bila ob meni, ko sem jo potrebovala. Zase vem, da bom ob treh popoldne sedela v avtu in čakala, da pride iz šole. Mislim, da je nekaj najhujšega, kar otrok lahko doživi, to, da se ne more zanesti na starše. Olive bo imela mamo,'' je povedala Drew, ki se ne sramuje svoje burne preteklosti. ''Nimam česa skrivati, tako je bilo moje življenje. Ne morem se opravičevati za stvari, ki so že zdavnaj minile, se bom pa na vse pretege trudila, da bo šla moja deklica po bistveno lepši poti.''

Paparacem se je nasmehnila sreča ...

Drew Barrymore

Drew s svojo družino (Foto: Profimedia)


 

Svoje mnenje lahko izrazite na naši Facebook strani ali pa se nam samo pridružite s klikom na