dominvrt

Razkrivamo resnico o varuški otrok Kate Middleton

NOVICE
0
18.05.2018, 13:21

Kdo pomaga Kate Middleton, mami treh otrok, da je njihovo družinsko življenje popolno? To je sodobna Mary Poppins – varuška princa Georgea, princese Charlotte in princa Louisa, Maria Teresa Turrion Borrallo.

Razkrivamo resnico o varuški otrok Kate Middleton

Ko sta princ William in Kate Middletonleta 2013 iskala varuško za čuvanje otroka, sta bila pripravljena plačati vrtoglavo vsoto denarja. Poleg tega, da bi dan in noč skrbela za družino, bi morala še prati perilo, likati, na sprehod voditi pse in pripravljati zdravo organsko hrano. ''Iščeva žensko, ki ji bova lahko zaupala in bo zaščitniška do nas in otroka,'' sta v oglasu zapisala. Nista iskala tipične varuške, kljub vsemu sta želela biti veliko sama z otrokom in ga sama tudi vzgajati. Ženska, ki bi jo najela, bi bila tudi njuna hišna pomočnica, kupovala bi hrano, jih vozila naokrog, čistila bi srebrnino in porcelanasto posodo. Njen delovni čas bi bil od ponedeljka do petka od 8.30 do 17.00, staršem pa bi vseeno morala biti na voljo tako podnevi kot ponoči. Spremljala bi jih na potovanjih, o vzgoji otroka pa bi se morala posvetovati s Katinimi starši.

Prva dva meseca po rojstvu princa Georgea je bila javnost šokirana. 

Nova kraljeva varuška bi morala zadovoljiti visoke standarde pri vedenju, morala bi biti zelo izkušena, pričakovala pa sta tudi resna priporočila njenih prejšnjih delodajalcev.

Katera ženska je zaznamovala življenje princa Williama?

Varuška Maria je prava profesionalka

Maria Teresa Turrion Borrallo z navihanim malim princem Georgeom
Maria Teresa Turrion Borrallo z navihanim malim princem Georgeom/ FOTO: Profimedia

In očitno sta našla najboljšo med najboljšimi! Maria Teresa Turrion Borrillo je varuška princa Georgea, princese Charlotte in princa Louisa in je na kraljevem dvoru že od leta 2014.  Prisotna je na vseh večjih kraljevih dogodkih in pomaga 'krotiti' princa in princeso, po novem pa ima na skrbi še enega otročka, princa Louisa. V javnost pogosto pridejo fotografije, na katerih je tudi slavna varuška. Pazila je na otroka tudi na poroki Pippe Middletonin prepričani smo, da bo tako tudi na poroki princa Harryja in Meghan Markle.

Poglejte, kakšna sta bila princ George in princesa Charlotte na poroki Pippe Middleton. 

Maria Teresa dejansko je zaupanja vredna varuška. Prihaja iz Španije in se je izučila na Nortland Collegeu, kjer se izobražujejo najboljše varuške, ki potem skrbijo za otroke najbolj uglednih Britancev. Dejansko ima izkušnje in priporočila, saj je že prej delala za številne družine, preden je postala varuška princa Georgea. Živi v Kensingtonski palači skupaj z družino princa Williama in pogosto z njo tudi potuje. Ker govori odlično španski jezik, uči ta jezik tudi princa Georgea in princeso Charlotte. Po poročanju medijev naj bi pri dveh letih princesa Charlotte že zelo dobro govorila špansko.   

Spremljajte poroko princa Harryja in Meghan Markle v živo!

Komentarji (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Sebastiena Abramova bo policija ovadila tudi ...
Roberts o Rossiju: Moral bi sedeti v gugalniku
Fonsi z novimi nalezljivimi ritmi, a ne sam
Tina Gorenjak se poljuba zaradi bolečin sploh ne ...
Umrla ženska, ki je postala obraz nevarnosti ...
Tako se pravilno uživajo ogljikovi hidrati
Znaki, ki namigujejo, da pričakuje dvojčka
Tako izgleda avto za 2,3 milijona evrov
'Ja, kaj te mami nič ne uboga?'
Osemurni delovnik za marsikoga predstavlja zgolj ...
Ta zelišča morate imeti na svojem vrtu ali ...
Triki, ki jih mora pri peki poznati vsak moški