Navdušenci čarovniškega sveta, ki ga je sprva s Harryjem Potterjem ustvarila britanska pisateljica J. K. Rowling, zagotovo poznajo Katherine Waterston, eno izmed glavnih igralk v filmski sagi Magične živali. Katherine, ki je tudi v drugem delu filma stopila v čevlje Tine Goldstein, je na rdeči preprogi presenetila z daljšimi lasmi, saj je v čarovniških filmih poznana po strogi, kratki frizuri, poleg tega pa se za razliko od večine igralske zasedbe ni odela v temne barve, temveč je navdušila z živo rumeno obleko, pod katero se je podpisala modna hiša Calvin Klein. A britanska igralka ameriških korenin ni presenetila le z obleko, temveč tudi z nosečniškim trebuščkom, ki ga je ves večer ljubeče gladila in z njim ponosno pozirala.

Meghan Markle je imela ultrazvočni pregled v 12. tednu nosečnosti. Neimenovani vir je medijem zaupal ...

Katherine Waterston

Katherine je svojo nosečnost ves čas promocije filma uspešno skrivala. (Foto: Profimedia)

38-letna igralka svoje zasebno življenje skrbno skriva in prav nič drugače ni bilo niti na pariški predpremieri pred nekaj dnevi, kjer o nosečniškem trebuščku ni bilo niti najmanjše sledi, saj se je odločila za obleko, ki je ta del skrila. Uradno premiero pa je očitno sklenila izkoristiti za to, da je svetu sporočila, da pričakuje otroka, kar so z navdušenjem sprejeli tudi njeni soigralci, ki so jo gladili po trebuščku in objemali.

Janica Kostelić je razkrila, kako bo ime otroku.

Katherine Waterston

Njeni soigralci v filmu Magične živali: Grindelwaldova hudodelstva so Katherine navdušeno gladili po trebuščku. (Foto: Profimedia)

Bodoča mamica je v enem izmed intervjujev zaupala, da je bila prepričana, da ne bo dobila vloge v čarovniški sagi, saj je na njeni avdiciji režiser izgledal zelo nezainteresirano. ’Pozneje mi je povedal, da je pojedel preveč torte in je imel zato želodčne težave. Jaz pa sem mislila, da ga strašno dolgočasim,’ je povedala nasmejana Katherine, ki zaenkrat še skriva, kdo je oče nerojenega otroka.

6pack Čukur in Nika sta postala starša. Deklici sta dala ime ...

Katherine Waterston

Zaenkrat se še ne ve, s kom Katherine pričakuje otroka. (Foto: Profimedia)

Film Magične živali: Grindelwaldova hudodelstva je bil predpremierno sinoči predvajan tudi v izbranih slovenskih mestih, na velika platna širom sveta pa prihaja ta petek, 16. novembra.

Magične živali: Grindelwaldova hudodelstva

Saga Magične živali naj bi vključevala pet filmov, Grindelwaldova hudodelstva je drugi. (Foto: Blitz)