Jamie Lynn Spears je namreč prvič rodila že leta 2008, ko je imela komaj 16 let. Njen partner Casey Aldridge je bil le dve leti starejši, a v mesecih pred rojstvom male deklice Maddie Briann sta se vselila v skupno hišo in se zaročila. Pravljice je bilo konec, preden je deklica dopolnila poldrugo leto. V tem obdobju se je Spearsova znašla sredi medijske gonje, da promovira najstniško nosečnost, a tega nikoli ni komentirala. Do zdaj.

Britney o materinstvu 

Jamie Lynn Spears

(Foto: Profimedia)

Prejšnji mesec je Jamie Lynn - zdaj stara 27 let - rodila drugo hčerko. Poslovnež Jamie Watson jo je osvojil pred sedmimi leti, zadnja štiri sta poročena. Hči Ivey Joan je na svet prijokala 11. aprila, ob tem dogodku pa je o svoji prvi nosečniški izkušnji spregovorila tudi Jamie Lynn.

Britney šokirala

'Leta ne bi smela biti ovira, če se za družino odločiš zavestno. Menim, da je mama v vsakem primeru mama in to ne glede na njeno starost. Nobenega izgovora ni, da ženska ne bi bila dobra mama, sploh pa to ni odvisno od starosti,' je zapisala, ob tem pa je svojo prvo materinsko izkušnjo primerjala s sedanjo. 'Zdaj sem veliko bolj prepričana vase, pa čeprav sem še vedno mlada. Pri prvem otroku se pač vedno sprašuješ, če delaš prav.'

Britney Spears

Britney Spears je ponovno postala teta. (Foto: Profimedia)