Nik Triler, 18-letnik iz Ljubljane, je ob vstopu na Kmetijo povedal, da nima nobenih izkušenj s kmetovanjem, na šov pa se je pripravljal s pomočjo mame, ki mu je prav zato zasadila celo vrt. Mladenič se je v šovu najbolj ujel z Aneto Andollini, ki je že pred tedni razkrila, kakšno hudo otroštvo je imela, sinoči pa se je tudi sam opogumil in razkril težko življenjsko zgodbo, ki jo je preživljal po ločitvi staršev.

Anetina pretresljiva zgodba: 'Oče je skrival drugo družino!'

Nik

Nik je ob opisovanju svojega otroštva le s težavo zadrževal solze. (Foto: POP TV)

Nik je razkril, da je že kot otrok sam izrazil željo, da bi bil ves čas pri mami. Sledili so dodatni spori med starši in številni obiski sodišč. Obenem ima sestro, s katero nima stikov. "Kdor koli me vpraša, mu rečem, da sem edinec. V preteklosti so se dogajale grde stvari. Udarila je mojo mamo, se tudi do mene vedla grdo. Ista je kot oče. Ko je dobila otroka, je moji mami prepovedala stik z otrokom. Zato sem jaz tolažil mamo, da bo vse, kar ni mogla doživeti s sestrinim otrokom, doživela z mojimi, ko jih bom imel," je med drugim povedal Nik.

Več si oglejte v videoprispevku, zamujene epizode pa vas čakajo na VOYO.

Nik

Nik je priznal, da je oče mamo tudi pretepal. (Foto: POP TV)

Bibine e-novice

Prijavi se na Bibine e-novičke in bodi na tekočem z aktualnimi članki o zanositvi, nosečnosti, negi in vzgoji otrok, partnerskih odnosih in idejah za prosti čas. Zate jih pripravlja ekipa Bibaleze.si.