A video posted by Jenni JWOWW (@jwoww) on

30-letno Jenni Farley so spet kritizirali, da ni dobra mama. Tokrat je na Instagramu objavila posnetek, na katerem v naročju drži dvomesečnega sina Greysona. Nihče ni poslušal, kaj hoče povedati, temveč so se vsi osredotočili na dojenčkovo glavo, ki ji ni nudila opore. ''OMG! Dojenčkova glava se ziba vsepovsod. Moraš podpreti glavo,'' je napisal nekdo. ''Nekdo ji mora povedati, da mora držati dojenčkovo glavo …'' ''Uboga otrokova glava.''

Toda to ni bilo prvič, da so pod vprašaj postavili njene starševske strategije. Nedolgo nazaj se je morala brati, ker novorojenčka ni zaščitila pred soncem. Njeni sledilci so trdili, da ga ni namazala s kremo z zaščitnim faktorjem, toda ona je povedala, da je tako ali tako v industriji zaščite, krem, samoporjavitve … in da ve, kaj je pomembno, da ji nihče ne sme očitati, da njen otrok uporablja najboljša sredstva.

Ashton Kutcher in Mila Kunis imata 21-mesečno hčerko Wyatt Isabelle, kmalu pa bosta zopet zibala. Mlada mamica je priznala, kdaj se je najbolj ustrašila za varnost svoje hčerke.