Shakira

Postavna slavna mamica Shakira (Foto: hollywoodlife.com)


36-letno zvezdnico Shakiro, ki je pred tremi meseci povila sina Milana, so spet vsi občudovali. Tokrat se je na tiskovni konferenci za medije pojavila v lahkotni tuniki z leopardovim vzorcem in ozkih črnih hlačah. Niti sledu ni več o kilogramih, ki jih je pridobila med nosečnostjo, čeprav sama trdi, da še ni dosegla svoje idealne teže. Priznala je tudi, da se v njeni družini nikoli niso obremenjevali s težo. Celo oče ji je rekel, da so bolj postavne ženske, ki imajo obline. In prav takšna je tudi njena mama …

Shakira prisega na zdrav način življenja, tako se je že med nosečnostjo udeleževala vadbe zumba, z njo pa nadaljuje tudi po porodu.

Ni vedela, da bo tako težko …

Njene pesmi poslušajo po celem svetu in prav zato se pevka ni želela zaradi materinstva odreči karieri. Po porodu je bilo za njo zelo stresno obdobje, saj je morala hitro okrevati in se vrniti v staro formo. Ni si vzela porodniškega dopusta, a se ne želi pritoževati, pravi, da ji vse skupaj predstavlja pravi življenjski izziv.

Kljub vsemu pa ni vedela, da je dojenčka tako težko ''vzgajati''. ''Nisem vedela, da dojenčki potrebujejo toliko plenic. Nihče mi ni povedal, da jih je potrebno tako pogosto previti. Kljub temu je čudovit dojenček! Mislim, da ni naporen. Toda res mi ni nihče povedal, da bo tako težko. Vzame mi veliko energije, ampak uživam v tem. Ni tako idealno, kot so nekateri govorili, prav tako pa tudi ni tako grozno, kot so govorili drugi,'' je povedala zvezdnica. Dodala je še, da ji je v veliko pomoč Gerard, Milanov očka. S sinom preživi prav toliko časa kot ona. Ne predstavlja si, da bi morala vse sama delati, skrbeti tako za dojenčka kot tudi kariero.

V medijih pa so se pojavile fotografije ...

Shakira, Gerard Pique in Milan

Shakira pravi, da ni vedela, da je materinstvo tako zahtevno ... (Foto: whosay.com)

 

Svoje mnenje lahko izrazite na naši Facebook strani ali pa se nam samo pridružite s klikom na