Beyonce - 2

(Foto: Tumblr)

32-letna Beyonce in 44-letni Jay Z sta se znašla v gorečem krogu. Pobudnica peticije je Jasmine Toliver, ki želi, da se lasje Blue Ivy kdaj pa kdaj počešejo. Ni skrivnost, da zvezdnika želita, da ima njuna hčerka povsem naravno frizuro in fotografi so jo večkrat ujeli z nedotaknjenimi, nepočesanimi kodri. Kljub vsemu mediji obsojajo takšno peticijo, saj to ne pomeni, da slavni starši ne skrbijo za hčerkine lase. Peticija zahteva 5000 podpisov in do sedaj so zbrali 3560.

''Moteče je gledati otroka, ki trpi za pomanjkanjem lasne higiene. Kmalu se bodo lasje tako sprijeli, da bodo nastale kepice, vozli in se jih več ne bo dalo počesati. Prosim, svet, pomagajte, da se bo lepo skrbelo za lase Blue Ivy,'' je zapisala na začetku peticije Jasmine.

Odkar je peticija javno objavljena, pa je očitno pobudnica obžalovala svoje dejanje in je na svojem Facebooku zapisala, da je vse skupaj le šala. Po navadi pa Change.org ni namenjen šalam, ukvarjajo se z resnejšimi temami, ko je resnično ogroženo otrokovo življenje.

Oboževalci pa so obsodili še eno znano mamo.

Beyonce s hčerko Blue Ivy - 3

(Foto: www.beyonce.com)