Mackenzie Rosman se je rodila 28. decembra 1989 v Charlestonu v Južni Karolini. Odraščala je z bratom Chandlerjem in polsestro Katelyn.

Mackenzie je bila že v otroštvu velika ljubiteljica živali in narave. Rada se je zadrževala v družbi psov, mačk, kokoši, koz in konjev, ki so jih imeli pri hiši. Kot pravi, je veliko ljubezen do konjev podedovala po starih starših, ki so potomci Indijancev. Pred leti je v enem izmed intervjujev povedala, da obožuje tudi prebiranje knjig, rolanje, plavanje in ples. Njena večna strast pa so in bodo konji, zato tudi pogosto objavlja fotografije, na katerih jaha. Niso pa tudi redke njene objave, v katerih se pohvali z ribjim ulovom. Za ribolov je pripravljena vstati tudi ob štirih ponoči. 

Ko so jo kot deklico vprašali, kaj si želi postati, ko bo odrasla, je odgovorila: "Ne vem, kaj si želim postati. Smešno je, ker me to ljudje nenehno sprašujejo, jaz pa ne vem, kaj naj jim odgovorim. Všeč mi je to, kar počnem sedaj. Ker mi gre dobro, bom morda kar ostala igralka."

Se spomnite Beverley Mitchell?