Natalija Gros. Ime Slovenke, ki je bilo v preteklem letu najbolj iskano na spletu. Predvsem zaradi ljubezenske zgodbe z režiserjem Juretom Breceljnikom, ki ji je usoda spisala tragičen konec. Ko je bila njuna hčerka stara komaj pet mesecev, je Jure na snemanju dokumentarnega filma Zadnji ledeni lovci umrl za posledicami možganske kapi. Natalija je dokazala, da je prava borka, in je ob skrbi za svojo hčerko ter Juretovo podjetje prebrodila najtežje obdobje v svojem življenju.

Natalija Gros

Ko je bila Ela stara komaj pet mesecev, sta izgubili ljubljenega partnerja in očeta Jureta. (Foto: osebni arhiv)

Preberite še: Bivša Bepopovka Tinkara si želi za svoje hčerke ...

Po dolgih dveh letih in pol se je nekdanja odlična športna plezalka odzvala na povabilo ustvarjalcev šova Zvezde plešejo. Medtem ko se ji je uresničevala srčna želja po plesu iz otroštva, pa se je njeno srce začelo odpirati ob karizmatičnem igralcu Roku Kunaverju. Med njima je vzniknila ljubezen, ki cveti še danes. Natalija je na svojem Facebook profilu tako zapisala, da je hvaležna za vse izzive in spremembe, ki jih je zanjo prineslo minulo leto. Natalija: "Najbolj pa sem hvaležna za mojo deklico Elo in Roka. Sta moje srce, moje življenje, moje vse."

Natalija Gros in Rok Kunaver

Natalija je našla srečo v ljubezni z igralcem Rokom Kunaverjem. (Foto: POP TV)

Bibine e-novice

Prijavi se na Bibine e-novičke in bodi na tekočem z aktualnimi članki o zanositvi, nosečnosti, negi in vzgoji otrok, partnerskih odnosih in idejah za prosti čas. Zate jih pripravlja ekipa Bibaleze.si.