Barron Trump

(Foto: Profimedia)

Barron Trump je eden tistih otrok, ki ima slavne starše, ki se pogosto pojavljajo v medijih. Tako so ga pred kratkim fotografirali skupaj z mamo Melanio in očetom Donaldom Trumpom, predsednikom Združenih držav Amerike, ko so se vračali v Belo hišo. Konec tedna je družina preživela v Bedmininisterju. Po fotografiji sodeč, je deček zelo visok (to je očitno podedoval tudi po mami, ki je bila včasih manekenka). Nekoč je Melania novinarju zaupala, da deček zelo rad nosi suknjiče in da bi jih imel na sebi lahko vsak dan, toda tokrat ga nima. Vseeno pa je videti zelo urejen, oblečeno ima polo majico, bež elegantne hlače in bele športne copate. Ni velik oboževalec trenirk.

To se dogaja za zaprtimi vrati Bele hiše!

Za Barrona vemo, da je priden šolar, da zna govoriti tako angleško kot tudi slovensko. Mama in oče ga ne razvajata, vzgajata ga tako, da bo nekoč samostojna odrasla oseba. Še posebej mama se trudi pri tem, da se deček uči na lastnih napakah. Ko je bil majhen, so ga pogosto fotografirali z velikimi plišastimi igračami, tako je javnost izvedela, da so mu všeč velike mačke. Najstnik ima svoje mnenje in stoji za svojimi besedami. Je zelo bister, neodvisen in ve, kaj si želi v življenju, zato mu tudi pravijo mali Donald.

Če ste navdušeni nad politično sceno in vas na komičen način zanima, kaj se dogaja pri nas, potem ne smete spregledati komedije Precednik, v kateri ima glavno vlogo Anže Župan.