Za Lionelom Messijem, najboljšim nogometašem kluba Barcelona, genijem 21. stoletja, jokajo mnoga dekleta po vsem svetu. Njegovo srce že nekaj let bije le za Antonello Roccuzzo, s katero ima tudi otroka. Vsi so komaj čakali, da vidijo njunega sončka, ki sta mu izbrala ime Thiago, in ko so se pojavile prve fotografije malega dečka, se je na socialnih omrežjih vsul plaz pozitivnih komentarjev in čestitk. Ko se je recimo na Facebooku pojavila Messijeva fotografija, na kateri na stadionu v naročju drži sinčka, je več kot 440.000 ljudi kliknilo gumb Všeč, več kot 28.500 pa jih je fotografijo objavilo na svojem zidu. Zapisi pod fotografijo so bili v angleškem, španskem in nemškem jeziku.

Lionel Messi

Ko je Thiago praznoval 1. rojstni dan ... (Foto: Facebook)

Slavni očka vedno znova poudarja, da je hvaležen bogu, ki mu je dal priložnost, da postane oče. Sam pravi, da je rojstvo sina nekaj najlepšega, kar se mu je zgodilo v življenju. Zanj je družina vse, za njo živi, za njo diha. Ko je pri enajstih mesecih Thiago shodil, se je nogometaš raznežil in prav tako veselje delil s svojimi sledilci na družbenem omrežju.

Tako za starše kot tudi otroka je praznovanje prvega rojstnega dneva poseben dogodek. Lionel Messi je ta dan obeležil z veliko zabavo za sorodnike in prijatelje. Oboževalce pa je razveselil z družinsko fotografijo. Na njej je skupaj s sinom in zaročenko ob pisani rojstnodnevni torti. Od takrat je več kot 4.000 njegovih sledilcev le na enem družbenem omrežju stisnilo gumb Všeč, na drugih pa jih je še mnogo več. Ker so prekrasna družinica, polna ljubezni, mnogi fotografijo objavljajo tudi na svojem Facebooku. Malemu Thiagu čestitajo in želijo srečno, zdravo otroštvo v angleškem, nemškem, francoskem in španskem jeziku.

Veliko pa se piše še o enem zvezdniku. Le zakaj?

Španski kraljevi pokal

(Foto: VOYO)

Ne zamudite!

Čaka vas spopad vrhunskih nogometnih ekip – osmina finala ekskluzivno na VOYO.

Španski kraljevi pokal v tej sezoni doživlja že 110. izvedbo. Najuspešnejši klub v tem dolgoletnem tradicionalnem tekmovanju španskih klubov je Barcelona, ki je zmagala 26-krat, sledi ji Athletic Bilbao s 23 naslovi najboljšega. Kdo bo letos odnesel domov pokalno lovoriko najstarejšega španskega nogometnega tekmovanja, ki se trenutno sveti v vitrini madridskega Atletica?