Spremenila so se pravila vlaganja vlog za znižano plačilo vrtca, subvencionirano prehrano in štipendije. Konkretne primere, povezave na vloge in razlaga, kdaj je treba vložiti novo vlogo, preverite TUKAJ.

Starši v veselem pričakovanju ste izbirali imena. Statistični urad je razkril, katero ime je že 19. leto zapored najbolj priljubljeno v Sloveniji. Iskali ste imena, ki pomenijo ljubezen, zanimalo pa vas je predvsem pet najbolj priljubljenih imen za punčke v letu 2018. Katera so, si lahko preberete TUKAJ

Bodoči očki ste se pripravljali na veseli dogodek – prihod novega družinskega člana. Nekateri ste bili suvereni in prepričani vase, druge je bilo strah, tretji iz vsega niste želeli delati velikega pompa. Ko je prišel čas, vsak zase ve, kako se je odrezal in koliko podpore je nudil mamici med porodom. Pri Bibaleze.si smo prepričani, da ste se maksimalno potrudili in da ste najboljši očka na svetu. Tako kot živčni oče, ki je nasmejal cel svet, ko je v javnost prišel posnetek iz porodne sobe. Kaj je počel, si lahko ogledate TUKAJ.

Erin

Erin po rojstvu (Foto: osebni arhiv)

Izredno vas je ganila zgodba o Erin, najmanjši slovenski nedonošenki. Ob dnevu nedonošenčkov smo na Bibaleze.si objavili več resničnih zgodb malih borcev z veliko močjo. Vse, ki so jih razkrile njihove mamice, si lahko preberete TUKAJ.

Znan Slovenec je razkril, da ima hčerko z redkim sindromom. Zgodbo o njej si lahko preberete TUKAJ.

Očarala vas je zgodba o trojčici, ki je sedem minut spala v amnijski vrečki. O porodu, ki je presenetil celo zdravnika, je govoril cel svet. Posnetek čudeža si lahko ogledate TUKAJ.

Zanimalo vas je, kaj ura otrokovega odhoda v posteljo razkriva o vas kot starših

Težko ste verjeli, da je mogoče. Namreč, zgodba o Perujki, ki je rodila pri petih letih, je bila tudi ena najbolj branih. Celotno si lahko preberete TUKAJ.

Grozljivo je bilo poročanje iz Beograda, kjer je moški na tramvaju napadel 15-letnico in nihče ni storil nič. Z nasveti, kaj storiti, če ste priča napadu, si članek lahko preberete TUKAJ.

Natalija Verboten je za Bibaleze.si po petih letih spregovorila o družini. Med drugim je v intervjuju razkrila, ali ji sinova Max in Oskar kdaj "kravžljata" živce. Celoten pogovor si lahko preberete TUKAJ. Iskreno je o družini spregovorila tudi Nina Ivanič. Posnetek pogovora z njo si lahko ogledate TUKAJ.

Veseli ste bili, ko je 6pack Čukur postal očka. Hčerki sta s partnerico Niko dala ime ... Vmes pa je odrasla Lina Kuduzović, ki se je spomnimo kot male pevke, ki je pri sedmih letih zmagala na Slovenija ima talent. Vse je presenetila z OBJAVO

V 2018 se je ogromno dogajalo v britanski kraljevi družini. Princ William in Kate sta dobila tretjega otroka – fantka, princa Louisa. Kate je bila nekaj ur po porodu seveda čudovita in spraševali smo se, kako ji uspeva. Kmalu po porodu se je znova začela pojavljati v javnosti, večkrat tudi brez otrok. Spraševali smo se, kdo jih takrat čuva. Odgovor si lahko preberete TUKAJ.

Leto je bilo čudovito za Meghan Markle in princa Harryja. Zaljubljenca sta se najprej poročila, nato pa sta oktobra sporočila, da spomladi 2019 pričakujeta otroka. Spola zaradi strogih kraljevih pravil ne smeta razkriti, prav tako njej kot nosečnici ni vse dovoljeno. Pa saj je vseeno, otroček bo zagotovo srčkan, ne glede, komu bo podoben. Medtem so svet obkrožile fotografije Meghan kot male deklice. Kako prisrčna je bila, si lahko ogledate TUKAJ

Radovedni ste bili, zakaj otroci Christiana Ronalda nimajo mamezakaj vsi govorijo o hrvaškem otoku Vir in zakaj se je vnela polemika o vzgojnih metodah očeta z nasilno hčerko. Brali ste, kateri športnik je zapustil nosečo partnerico zaradi druge in ali je bila princesa Diana noseča ob smrti. Pogledali ste najnovejšo fotografijo Barrona Trumpa, ki ima slovenske korenine po lepi mami Melanii. Žalostila vas je usoda Suri, ki že več let ni videla očeta Toma Cruisa, in veselila zgodba petletnice, ki jo pozna cela Slovenija. Preverite, ZAKAJ!

Tako, zdaj veste. Kaj bo najbolj brano v letu 2019, pa razkrijemo decembra prihodnje leto. Do takrat pa srečno, zdravja polno in veselo!

Bibine e-novice

Prijavi se na Bibine e-novičke in bodi na tekočem z aktualnimi članki o zanositvi, nosečnosti, negi in vzgoji otrok, partnerskih odnosih in idejah za prosti čas. Zate jih pripravlja ekipa Bibaleze.si.