A post shared by Morgan Miller (@morganebeck) on

Morgan Beck je na Instagramu objavila fotografijo 19-mesečne Emeline, ki je umrla 10. junija. Našla jo je prav ona v sosedovem bazenu. Par je objavil nekaj fotografij, s katerimi želi osvestiti starše, naj pazijo svoje otroke.

Kaj se je zgodilo tistega usodnega dne?

Na fotografiji vidite Emeline z vso medicinsko opremo, medtem ko so se borili za njeno življenje. ''Želim si, da bi imela vsaj še en dan, da bi te držala, toda do takrat nadaljuj z delom skozi mene in mi daj moč, da osveščam, moja ljubezen.'' Dodala je, da ji je v tem trenutku dejala, da bo lahko spremenila svet, da bo lahko premikala gore. ''Vsak korak, ki ga naredim, je zaradi tebe in Levija. Tvoja sled bo za vedno ostala na tem svetu. Rada te imam, moja deklica.''

Levi bo ime dečku, ki bo prijokal na svet oktobra. Imata tudi triletnega sina.

PREVIDNOSTNI UKREPI, KO STE Z OTROKOM NA BAZENU!

Morgan in Bode Miller sta o svoji žalosti spregovorila v intervjuju. Izpostavila sta, da se lahko otrokovo življenje spremeni v 30 sekundah. In po teh 30 sekundah je zelo težko dobiti otroka nazaj, če gre za utopitev. Mamica vsak dan moli, da bi lahko zavrtela čas nazaj in preprečila smrt. 

Saylor Hawkins se je morala za vedno posloviti od triletne hčerke Isle Saylor. Deklica se je namreč utopila v družinskem bazenu.