Mihael Kasaš, karizmatični doktor kemijske tehnike, ki je ljubezensko srečo iskal v šovu Ljubezen po domače, je srčno izbranko našel šele po koncu snemanja in je še zelo sveža.

Svojo lepo izbranko je razkril kar na svojem Facebook profilu. Njegov zapis o pristni ljubezni, ki ju povezuje, pa je podkrepljen s fotografijo dveh žarečih, srečnih obrazov. Prizor, ki pogreje srce.

Morda se spomnite, da je Oksano, ki se je v šovu potegovala za njegovo srce, šokiral z izjavo, da v tem življenju ne želi imeti otrok. A kmalu zatem je tudi pojasnil, da je bila izjava namenjena prav Oksani, ki je že mamica dveh otrok. Mihael: "Seveda sem ob primerni bodoči mami pripravljen tudi na to, ni pa moj življenjski cilj."

Mihael Kasaš

Morda bo le postal očka. (Foto: POP TV)

Morda se bo v ljubezni med njim in njegovo srčno izbranko rodila želja, da bi osnovala družino. Če so čustva res pristna, se bo morda zgodilo še hitreje, kot bi si mislil.

In če verjamete v znamenja, to morda napoveduje prav dogodek iz prejšnjega meseca, ko mu je mamica, ki je imela opravke na upravni enoti, zaupala v varstvo komaj nekajmesečnega otroka. Očitno se je Mihael ob tem kar malce raznežil, vsekakor pa je lahko polaskan, ker je bil deležen takšnega zaupanja.