Londončani bi že novega kraljevskega dojenčka, čeprav so enega dobili ta teden. Navdušenje nad novim članom britanske družine, katerega so poimenovali s čudovitim imenom, torej ne pojenja. 

A kakšna so predvidevanja za Meghan in Harryja? Glede na princa Williama in Kate Middleton People navaja ...

Princ Harry in Meghan Markle

(Foto: Profimedia)

Princ William, Harryjev brat, je rekel usodni da aprila 2011 in za to, da je Kate v veselem pričakovanju, je javnost izvedela decembra 2012, 20 mesecev kasneje. Princ George se je rodil julija 2013, tako da sta na otroka čakala pravzaprav 27 mesecev.

Kate Middleton je bila stara 29 let, ko se je poročila, in je dopolnila 31 let, ko je dobila prvega otroka. Meghan Markle bo 36 let, ko se bo poročila s princem Harryjem. Glede na govorice bosta imela dojenčka raje prej kot kasneje, to naj bi sledilo poroki.

Poglejte tretjega sina Kate Middleton in princa Williama!

Kaj pa si mislita o tem, da bi imela otroka, princ Harry in Meghan?

Med njunim intervjujem novembra 2017 so ju tudi vprašali, kakšne načrte imata glede otroka. Princ Harry je dejal: ''Korak za korakom, upava, da bova imela družino v bližnji prihodnosti.'' Leta 2015 je za Today rekel: ''Seveda, želim si imeti otroke prav zdaj, toda za to je potreben poseben proces, skozi katerega moraš iti ... Lepo bi bilo imeti nekoga ob sebi in z njim deliti ta pritisk.''

No, in minila so leta, sedaj je našel nekoga, s katerim ima lahko otroke. Upamo, da bomo kmalu izvedeli lepo novico.

Poglejte princa Harryja, kot ga še niste videli!

Ko sta bila Harry in Meghan na Irskem, so jima pokazali otroške izdelke posebne blagovne znamke, je Maeghan zaklicala: ''Prepričana sem, da bova nekega dne rabila veliko teh stvari!'' S tem je namignila, da je tudi v njenih mislih otrok.

Tudi na drugem dvoru so aprila dobili dojenčka.