Meghan Markle se mora v zadnjih mesecih soočati s precej absurdnimi očitki, češ da zaradi velikega trebuha zagotovo pričakuje dvojčka, spet drugi trdijo, da sploh ni noseča, temveč da zgolj nosi umetni trebuh, otroka pa bo donosila nadomestna mati. Slednje dvomljivce je sicer povsem nehote 37-letna vojvodinja pred dnevi zagotovo utišala, saj je med poziranjem fotografom njen nerojeni otroček tako močno brcnil, da se je to zelo dobro opazilo, dogodek pa so zabeležile tudi kamere.

Glavna tema Meghanine nosečnosti sicer še vedno ostaja datum poroda. Vojvodinja je pred nekaj tedni po nesreči razkrila, da otroka pričakuje aprila, še vseeno pa se ne ve, ali se bo to zgodilo že na začetku meseca ali bo morda otrok privekal na 1. rojstni dan bratranca princa Louisa, ki ga je princu Williamu Kate Middleton rodila 23. aprila lani. Obdobje zgodnje pomladi je na britanskem dvoru v zadnjih letih že tako ali tako pogosto prizorišče otroških rojstnodnevnih zabav; tudi princesa Charlotte bo 2. maja upihnila štiri svečke.

Princ George, princesa Charlotte

Princesa Charlotte bo 2. maja upihnila četrto svečko na rojstnodnevni torti. (Foto: AP)

Meghan Markle lahko v 6. sezoni serije Nepremagljivi dvojec (Suits) spremljate vsak dan od ponedeljka do petka ob 18.20 na BRIO.

Meghan za razliko od večine članic ožje kraljeve družine ne bo rodila v znamenitem Lindo Wingu, kot sta to storili princesa Diana in Kate Middleton, temveč se je odločila za porodnišnico v Surreyju, saj ji je ta precej bližja. S princem Harryjem namreč načrtujeta selitev v Frogmore, ki je le 15 minut oddaljen od bolnišnice Frimley Park, medtem ko bi za pot do porodnišnice v središču Londona potrebovala vsaj 45 minut, v času prometnih zamaškov pa še veliko več.

Angleški mediji so se sicer pred dnevi razpisali tudi o tem, da je Meghan še pred rojstvom poskrbela za še eno presenečenje, saj naj bi njenemu porodu prisostvovala doula, česar kraljevi protokol sicer ne odobrava. Predvidena doula naj bi bila 40-letna Lauren Mishcon, ki se je z Meghan in Harryjem nekajkrat že sestala, a tako bodoča starša kot omenjena doula za medije ne razkrivajo podrobnosti.

Noseča Meghan Markle na premieri cirkusa Cirque du Soleil

Meghan Markle se kljub visoki nosečnosti neumorno pojavlja na številnih družbenih dogodkih. (Foto: Profimedia)

Bibine e-novice

Prijavi se na Bibine e-novičke in bodi na tekočem z aktualnimi članki o zanositvi, nosečnosti, negi in vzgoji otrok, partnerskih odnosih in idejah za prosti čas. Zate jih pripravlja ekipa Bibaleze.si.