Profesorica in ustanoviteljica portala Beaumontetiquette Myka Meier je opozorila vse, ki spremljajo Meghan Markle in jo natančno opazujejo: ''Ko pričakujemo, da bo nekdo zanosil, iščemo očitne znake, kot so večji trebuh, izogibanje alkoholnim pijačam in podobno.'' Prepričana pa je, da bo Meghan razkrinkalo povsem nekaj drugega, glede na njene afroameriške korenine. In prav to bi morali vsi gledati.

Lak med nosečnostjo: DA ali NE?

Meghan Markle

(Foto: Profimedia)

''Moja mama je Afroameričanka, oče pa ima nemške in irske korenine, zaradi česar moji lasje nikoli ne morejo biti ravni,'' je povedala pred leti bivša igralka Meghan. Zato je Myka prepričana, da jo bodo lasje razkrinkali, ko bo noseča. Sicer ni prepričana, kaj uporablja vojvodinja za ravnanje las, misli pa, da bo ta sredstva prenehala uporabljati, ko bo zanosila. Svojo izjavo je podkrepila z lastno izkušnjo, saj ima tudi sama korenine v Afriki. ''Imam zelo skodrane, divje, neubogljive lase in vem, da jih je težko zravnati. Vem tudi, kako mi je bilo težko, ko jih nisem ravnala, ko sem izvedela, da sem noseča, glede na to da gre za proizvode, ki se nikakor ne smejo uporabljati med nosečnostjo.''

Barvanje las med nosečnostjo: DA ali NE?

Če se bo Meghan in princu Harryju uresničila željo o otroku, Myka trdi, da bo vojvodinja najprej spremenila frizuro. Prepričana je, da jo bomo večkrat videvali s spetimi lasmi v figo, ker ne bo smela koristiti raznih kemikalij, ki ji pomagajo, da je njena frizura videti tako urejeno. Strokovnjakinja meni, da se Meghan poslužuje brazilskega ravnanja las, katero traja dlje časa.

Zdravnica Sarah Jarvis je povedala, da tudi lepotne 'terapije' vplivajo na zdravje bodoče mame in otroka, ki ga nosi pod srcem. Določeni izdelki niso tako nevarni, nekateri pa prehajajo v kri in lahko škodijo. Keratin, ki ga uporabljajo pri brazilskem ravnanju las, ni dokazano nevaren med nosečnostjo, je pa v kombinaciji s  formaldehidom, s katerim se po navadi meša, nevaren za sam plod.

Meghan Markle iz dneva v dan ugotavlja, da ji kot polnopravni članici britanske kraljeve družine vse pač ni dovoljeno. Kraljica ji je že prepovedala uporabljati družbena omrežja, selfije in nazadnje celo špagete! Ko bo zanosila, pa bo na omejitve naletela tudi tam!