dominvrt

Mama jo je tepla, odraščala je v domu

NOVICE
1
15.11.2018, 8:47

Po torkovem prepiru, ko je Anetina izjava, da je Zdenkin mož umrl, ker je ni mogel več prenašati, dodobra razgrela ozračje na Kmetiji, Zdenko pa pahnila v neutolažljiv jok, je grenak priokus še vedno v zraku. "Jaz sem spet izpadla zlobna, Zdenka pa žrtev," je dejala Aneta, ki se je v spovednici v gozdu odločila, da zaupa tudi svojo težko življenjsko zgodbo.

Mama jo je tepla, odraščala je v domu

Pred nekaj tedni je Aneta Andollini sotekmovalki Simoni sicer že zaupala, da je njen oče skrival drugo družino, tokrat pa se je opogumila in spregovorila tudi o mami, s katero, kot je že tedaj namignila, nima dobrega odnosa. "Nobenemu ne privoščim takega otroštva," je iskreno povedala Aneta, ki je med drugim zaupala, da jo je mama pretepala, zaradi česar je izgubila skrbništvo nad Aneto, ta pa je odraščala v domu brez staršev in sorojencev, saj je oče zgodaj umrl. Aneta, ki je sebe opisala kot borko, ki gleda samo nase, se je tokrat odprla Sabini, ki je bila nad nepričakovano zgodbo presenečena. Več v videoprispevku.

Anetina pretresljiva zgodba: 'Oče je skrival drugo družino!'

Aneta je v torek užalila Zdenko, zdaj želi razložiti svojo stran zgodbe.
Aneta je v torek užalila Zdenko, zdaj želi razložiti svojo stran zgodbe./ FOTO: POP TV

Dogajanje na Kmetiji je tudi ta teden zelo pestro. Včeraj je sotekmovalce presenetil Franko Bajc, ki je za boj v areni izbralTjašo, česar ta ni pričakovala. Franko in Tjaša se bosta tako jutri pomerila v areni, z izpadlim tekmovalcem pa bomo takoj po petkovi izločitveni oddaji, ki je na sporedu v petek ob 20.00 na POP TV, v živo klepetali na Facebookovi strani Kmetije.

Družinska skrivnost povsem zlomila Aneto.

Aneta je že pred tedni spregovorila o svojem očetu, zdaj je povedala še, kakšen odnos je imela z mamo.
Aneta je že pred tedni spregovorila o svojem očetu, zdaj je povedala še, kakšen odnos je imela z mamo./ FOTO: POP TV

Komentarji (1)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

hisne
15.12.2018, 11:52:43
vsi so bili zlorabljeni in še kaj sam da so bogi tudi navadni smrtniki so si nekateri dali marsikaj skozi življenje pa tega ne obešajo na velik zvon,da bi se smilil........................
Erasmus te lahko pripelje tudi na Guardian
Rossi: Tudi na Rinsa je treba računati v boju za ...
Victoria Beckham praznovala 45. rojstni dan: ...
Tomaž Evi: Kakšne igrice se greš?
Ta otrok je zbolel za ošpicami zaradi ...
10 minut za izvrsten namaz!
10 TOP idej za enodnevni izlet po Sloveniji
Kdo zasluži več? Luka Dončić, Jan Oblak, Anže ...
Najmanjši novorojenček na svetu bo zapustil ...
V idiličnem naselju, streljaj iz Ljubljane, nove ...
Barvanje pirhov s čebulnimi olupki
Odlična izbira za ljudi, ki radi jedo zdravo