Za Tadejo Pavlič, ki je s svojim plesnim znanjem v prvi sezoni šova Zvezde plešejo do zmage pripeljala Dejana Vunjaka, v drugi sezoni pa se po plesnem parketu vrtela z zabavnim Sašom Staretom, je praznični december najlepši čas v letu. Tadeja: "Zelo sem vesela, že preden se prične veseli december. Lahko bi rekli, da sem v pričakovanju veselega decembra kar celo leto, res ga obožujem. Rada imam zimo, sneg, rada imam decembrski duh ljubezni, dobrote, te magije, ki je v zraku, povrh vsega pa imam decembra rojstni dan, tako da bi se lahko reklo, da sem kar sama že ob rojstvu določila, da je to moj mesec (smeh)."

Tadeja Pavlič

Od nekdaj obožuje zimo in sneg (Foto: osebni arhiv)

Tadeja si kljub natrpanemu decembrskemu urniku vzame čas tudi za družino, saj je to zanjo njegov poglavitni smisel. "December je zame magičen ravno zato, ker si ljudje vzamemo čas drug za drugega, si izkažemo pozornost, naklonjenost. In čas preživet z mojimi najdražjimi je definitivno del decembra v kakršnikoli obliki, ali kot kosilo, večerja, pijača, pogovor, kino in podobno."

Tadeja in Matic

Silvestrovo bo preživela nekje na prostem v družbi fanta in prijateljev, ob dobri hrani, glasbi in seveda plesu. (Foto: osebni arhiv)

Profesionalna plesalka je tudi študentka na Fakulteti za turistične študije Portorož, a ples je njena ljubezen že vse od otroštva, zato njeni najdražji niso mogli zgrešiti z darili. Tadeja: "Vedno sem bila zelo vesela, če so mi starši podarili kaj v povezavi s plesom. Spomnim se, da sem si zelo želela plesno ogrinjalo za tekmovanja. Res sem ga dolgo iskala, pa nisem našla nobenega, ki bi mi bil všeč. Potem pa me je mami presenetila za božič, naročila ga posebej zame. To mi je res veliko pomenilo, da si je vzela čas in me tako lepo presenetila, zato se tega se toliko bolj spominjam."

Tadeja Pavlič

Tadeja s plesnim ogrinajlom, s katerim jo je za božič presenetila njena mama. (Foto: osebni arhiv)

Bibine e-novice

Prijavi se na Bibine e-novičke in bodi na tekočem z aktualnimi članki o zanositvi, nosečnosti, negi in vzgoji otrok, partnerskih odnosih in idejah za prosti čas. Zate jih pripravlja ekipa Bibaleze.si.