Laro smo obiskali na snemanju 3. sezone serije Reka ljubezni, še preden so se igralci odpravili na dopust, in jo vprašali, kako delo usklajuje z družinskim življenjem.

Lara Komar

(Foto: POP TV)

'Jaz sem postala prava planerka, saj je urnik kar natrpan, vsak dan je pester, kot mamica ga z glavo in srcem najprej posvečam otrokoma, Arturu in Joakimu, sem pa tudi ženska, ki ima rada svoje delo in življenje s svojim možem, tako da če hočem biti vse, kar si želim, se je treba za to potruditi,' nam je povedala v smehu, nato pa se pošalila, da se je vpisala na magistrski študij planiranja.

Lara Komar

(Foto: POP TV)

'Ne, hecam se, ampak včasih bi bilo res treba dobiti en način, nasvet, kako vse organizirati, da bi vse teklo. Ampak jaz pravim, da z nasmehom vsaka stvar gre! In večkrat rečejo, da ne moreš vsega, ampak ne, lahko vse!' je zaključila simpatična igralka, ki jo boste lahko jeseni ponovno spremljali v seriji Reka ljubezni na POP TV. O dogodkih v 3. sezoni je bila precej skrivnostna, namignila pa nam je, da se bo zgodilo veliko dogodkov, ki so lahko srečni ali pa nesrečni, zagotovo pa so del življenja vsakega posameznika.

Pred dnevi pa je na svojem Instagramu simpatično fotografijo delil tudi Larin soigralec Tadej Pišek in namignil, da z Laro pričakujeta par ...