Marsikdo je verjetno dobil vtis, da se tekmovalka Kmetije Ksenija Kranjec želi samo zabavati in uživati v brezskrbnem življenju, ki ne vključuje nočnega vstajanja, menjavanja plenic, nenehnega hranjenja in ukvarjanja z otročički. A tekmovalka Kmetije nam je zaupala, da se je, ko je postala drugič teta, v njej nekaj premaknilo.

Družinska skrivnost popolnoma zlomila Aneto

Ksenija Kranjec: "Ko se je rodila druga nečakinja Zoja, se je v meni prebudil nov občutek ... težko ga je opisati. Ko ga opisujem prijateljicam, se le nasmehnejo in rečejo, da je to tisto, kar bi morala doživeti vsaka ženska - materinski čut. In srečna sem, ker ga imam! To je en lep uvod v mojem življenju in nekega dne se bo izpopolnil. Počasi in s pravo osebo, saj še imam čas."

Ganljiv trenutek, ki so ga videli vsi

Dodaja še, da je naravnost nora na svoji nečakinji. Ksenija: "Uživam, ko se družim z našima princeskama! Obožujem ju." Kar njena občutja samo še potrjuje, a kot je povedala za portal Zadovoljna.si, bi "najprej rada ustvarila nekaj zase, si uredila življenje", nato prideta na vrsto veza in družina.

Vemo pa, da se zaradi Amorjevih puščic nova poglavja v življenju pogosto začnejo prej, kot smo načrtovali. Če bo torej spoznala moškega, ki ji bo spodnesel tla pod nogami, bo postavna Ksenija poleg svojih nečakinj kmalu pestovala še svoje male zakladke.

Hčerki je poslala srčno sporočilo

 Zamujene epizode Kmetije vas čakajo na VOYO.