Britanska kraljeva družina je objavila nove fotografije. Med njimi tudi fotografijo princa Williama in Kate z vsemi tremi otroki - princema Georgeom in Lousom ter princesko Charlotte. Jeseni jo je ob drevesu v Anmer Hallu posnel fotograf Matt Porteous.

Preberite še: Princ William priznal, kaj pogreša, odkar ima otroke

Družina je zelo prisrčna. Petletni princ George je najbolj razigran; z rokami se oklepa očeta in eno nogo ima v zraku. Zanimivo je še, ker ima oblečene dolge hlače, kar je zelo neznačilno zanj. Doslej je za uradne fotografije vedno poziral v kratkih hlačah. Preverite, zakaj je skoraj vedno kratkohlačnik!

Triletna princesa Charlotte se navihano nasmiha in objema starše. Oblečena je v modro jopico, ki je bila nekoč pripadala njenemu starejšemu bratu. Zanjo veljajo stroga pravila. Česa nikoli ne sme početi, si lahko preberete TUKAJ.

Najbolj nas je presenetilo, kako veliiik je že princ Louis, ki bo 23. decembra dopolnil komaj osem mesecev. In kako lepo se nasmiha! 

Kapo dol fotografu, da je ujel vse tako lepo nasmejane.

Bibine e-novice

Prijavi se na Bibine e-novičke in bodi na tekočem z aktualnimi članki o zanositvi, nosečnosti, negi in vzgoji otrok, partnerskih odnosih in idejah za prosti čas. Zate jih pripravlja ekipa Bibaleze.si.