Beyonce

Beyonce in Jaz-Z na košarkarski tekmi. (Foto: Just Jared)

Potem ko je Beyonce 6. januarja postala mama, ni bilo nič bolj zaželenega kot fotografije njene deklice Blue Ivy oziroma nje same. Prvič se je 30-letna pevka v javnosti pojavila v začetku meseca – in požela komentarje občudovanja in čestitk. V oprijeti rdeči obleki je nasmejana spremljala Jaz-Z-ja, ki je s svojo fundacijo The Shawn Carter Foundation v sodelovanju z United Way of New York City priredil dobrodelni koncert.

Tokrat pa so mlado mamico paparaci prvič ujeli, ko je z Jay-Z-jem obiskala košarkarsko tekmo. Po pisanju spletnega portala Just Jared se je pevka prvič pojavila v javnosti kot povsem povprečna mama – torej ne po službeni dolžnosti. Odveč so besede, da je kljub rumeni vetrovki izgledala čudovito. In čeprav krožijo govorice, da bo mala Blue Ivy zrasla v veliko razvajenko – novopečena starša naj bi si omislila šest varušk, novorojenka pa pije mleko iz stekleničke, posute z diamanti – Beyonce pravi, da bo hčerino življenje "normalno", saj so "normalna, ljubeča družina", le da so vedno pod medijskimi žarometi.

Vas zanima, kaj je Beyonce povedala v prvem intervjuju po porodu?

Beyonce in Blue Ivy

"Nič ne more opisati tega občutka. Takoj se navežeš, ko veš, da v tebi raste in se razvija tvoj otrok. Občutek v trenutku, ko ga prvič držiš v naročju, pa je neopisljiv," je v prvem intervjuju po porodu povedala Beyonce. (Foto: www.beyonceonline.com)

 

Svoje mnenje lahko izrazite na naši Facebook strani ali pa se nam samo pridružite s klikom na