Pink

Pink z možem Careyjem in hčerko Willow Sage (Foto: Reuters)

33-letna Pink, ki je motokrosista Careyja Harta spoznala leta 2001, večno zvestobo pa mu je obljubila pet let pozneje v Costa Rici, je v intervjuju za spletni portal babyrazzi razkrila nekaj podrobnosti iz nosečnosti. Čeprav je novinarko zanimalo, kakšna je bila njena prva nosečnost in če bo Willow Sage kmalu dobila bratca ali sestrico, je zvezdnica govorila samo o prvem. ''Nisem poznala jutranje slabosti, me je pa popadal bes. Res hud bes. Jeza. Lahko bi ubijala,'' je izjavila in dodala, da se je Carey na trenutke dobesedno bal njenih ''demonskih oči''. O njem je spregovorila kot o pravem junaku, ki ji je ves čas stal ob strani in jo prenašal, ko se je sama sebi zdela nemogoča.

O nosečniških kilogramih ...

''Med nosečnostjo sem pridobila 27 kilogramov. Res sem bila ogromna. Naenkrat sem lahko pojedla celo porcijo piščančjih beder in celo sirovo torto. Ko je govora o hrani, sem obupna! Sem tiste vrste ženska, ki reče, da odslej ne bo več jedla kruha, potem pa pospravi celo štruco,'' je povedala Pink. ''Je pa trajalo, da sem jih izgubila. Zato ni čudno, da so me že pol leta po porodu vsi spraševali, če sem noseča,'' se je zasmejala in dodala, da si ne predstavlja življenja brez svoje deklice. Intervju pa je kot vedno končala v svojem slogu: ''Vseeno mi je, kaj se govori, ali sem debela, suha ... tako ali tako upoštevam samo mnenja tistih, ki so mi res blizu.''

Pink na AMA 2012

Pravijo, da jo je materinstvo ne samo polepšalo, ampak ji dalo tudi inspiracije za pesmi, s katerimi osvaja prva mesta na glasbenih lestvicah. (Foto: Reuters)

 

Svoje mnenje lahko izrazite na naši Facebook strani ali pa se nam samo pridružite s klikom na