Toliko časa si je namreč vzela Zara Tindall, hči princese Anne, ki je 18. junija rodila svojo drugo hčerko. Z možem Mikeom sta hčerki nadela ime Lena Elizabeth Tindall, kar pomeni, da sta jo poimenovala po Zarini babici, britanski kraljici Elizabeti II.

Znani Slovenec je hčerki dal najpopularnejše ime na svetu!

Zara Tindall

Kraljeva poroka je bila ena izmed njenih zadnjih pojavljanj v javnosti pred porodom. (Foto: Profimedia)

Lena Elizabeth je sicer že sedma kraljičina pravnukinja in četrta vnukinja princese Anne, edine kraljičine hčere. Punčka je sicer devetnajsta v vrsti za kraljevi prestol, kar pomeni, da se ji kljub rojstvu v kraljevo družino obeta dokaj normalno življenje.

Na še eno otrokovo ime je svetovna javnost nestrpno čakala in na koncu tudi dočakala. 

Kraljica Elizabeta

Dojenčica je ime dobila po svoji prababici, britanski kraljici Elizabeti II. (Foto: AP)

Leno Elizabeth je doma pričakala starejša sestrica, štiriletna Mia Tindall. Punčka bo zagotovo prinesla dodatno srečo v dom Tindallovih, ki jih je pred poldrugim letom prizadel Zarin splav. Takrat je o tej grozljivi izkušnji za britanske medije spregovoril Zarin mož Mike Tindall, ki je izkušnjo opisal kot grozljivo in prav hčerko Mio izpostavil kot tisto, ki jima je pomagala prebroditi bolečino. 

Lena Elizabeth je sicer ob rojstvu tehtala kar 4160 gramov. 

Splet je obkrožila simpatična fotografija britanske kraljice Elizabeta II., ko se je rokovala s postavnim zvezdnikom Davidom Beckhamom.

Zara Tindall

Zara je leta 2012 osvojila tudi olimpijsko medaljo. (Foto: Profimedia)