Komu je podoben princ George?

- Ne moremo spregledati dejstva, da je bil princ George večkrat oblečen tako kot njegov oče princ William v otroških dneh. Še posebej izpostavljajo 'outfit': rdeče kratke hlače, bela srajčka z rdečo vezenino in okrogli črni sandali.

Tako je bilo na poroki princa Williama in Kate Middleton!

- Na prvih fotografijah, ki jih je dala kraljeva družina v javnost, ni moč spregledati podobnega pogleda, ki ga imata princ William in princ George. V njunih očeh se skriva posebna iskrica, ki osvoji ljudstvo.

- Princ George je po mami Kate Middleton podedoval avanturistični duh – rad pleza, se plazi, raziskuje v naravi.

- Pravijo, da prav tako kot njegova mama zna delati grimase in 'našobiti' ustnico.

- Po babici, princesi Diani, ima zagotovo tisti očitajoči pogled.

19. maja bo obujen spomin na princeso Diano.

- V javnosti je že dokazal, da se zna navdušiti nad nečem. Tako je recimo bilo, ko je zagledal leva in tega ni skrival. Takšno navdušenje lahko ujamete tudi pri njegovem dedku Michaelu Middletonu, ko navija na ragbi tekmi.

- Ja, nekaj pa ima tudi po stricu princu Harryju, ki se bo v soboto, 19. maja poročil z Meghan Markle. V otroštvu je princ Harry nosil prav takšne hlače z naramnicami, kot jih oblečejo tudi princu Georgeu.

Takšnih fotografij Meghan Markle še niste videli!

- Na posebnih prireditvah, recimo, ko je opazoval letalski šov, princ George ustvari takšen izraz na obrazu, kot ga zna le njegov dedek princ Charles. In seveda privzdignjene obrvi obenem …

- Ni moč spregledati, da se princ George nasmehne na široko tako kot kraljica Elizabetha.

Reakcija kraljice Elizabeth končala v vseh medijih.