dominvrt

Kolesarski izlet po dolini Krke

NOVICE
0
22.04.2018, 8:29

V Novem mestu Kolesarsko društvo raketa in tamkajšnja občina danes pripravljata dan koles. Prireditev s spoznavanjem različnih tehnik kolesarjenja, z bolšjim sejmom koles in kolesarske opreme, s predstavitvijo kolesarskih veščin, kolesarskim izletom in z drugim bo na zelenici pod trgovskim središčem pri Portovalu potekala med 9. in 16. uro.

Kolesarski izlet po dolini Krke

Kolesarjenje
Kolesarjenje/ FOTO: Thinkstock

Z novomeške občine so sporočili, da bo dan koles združil vsa novomeška kolesarska društva, predvsem pa so ga namenili vsem, ki se še odločajo, ali sesti na kolo ali ne.

Za dan koles so sicer pripravili pester spored, v okviru katerega bodo kolesarska društva predstavila različne smeri v kolesarstvu, predstavili bodo tudi vzdrževanje koles in svetovali, povabili na tekmovanje v menjanju zračnic, iskali bodo najstarejše kolo in podobno. Dan koles so pripravili za vse starostne skupine.

Med drugim se bodo podali na kolesarski izlet po dolini Krke do Dolenjskih Toplic in mini kolesarski izlet za otroke, glavnina dogajanja bo potekala na zelenici pri novomeškem t. i. pump tracku.

Za otroke so pripravili igralni dan. Otroci bodo ustvarjali iz lesa, zakurili bodo ogenj in si spekli malico. Poskusili se bodo tudi na spretnostnem poligonu.

Na prizorišču bodo postavili zabojnik za odslužena kolesa in drugo kolesarsko opremo.

Z novomeške občine so še sporočili, da je to dan, ko lahko kolesari vsa družina, in obiskovalce pozvali, naj na prireditev prikolesarijo.

Komentarji (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Erasmus te lahko pripelje tudi na Guardian
Rossi: Tudi na Rinsa je treba računati v boju za ...
Tomaž Evi: Kakšne igrice se greš?
Tomaž Evi: Kakšne igrice se greš?
Ta otrok je zbolel za ošpicami zaradi ...
Odlična ideja za prikupno velikonočno sladico!
10 TOP idej za enodnevni izlet po Sloveniji
Kdo zasluži več? Luka Dončić, Jan Oblak, Anže ...
Luksuzne počitnice za znano družino
V idiličnem naselju, streljaj iz Ljubljane, nove ...
Moderni načini barvanja pirhov
Prima sladica vas bo navdušila