Knox Pitt

(Foto: Profimedia)

Knox Pitt je včasih prisegal na dolge lase in bil je zelo podoben očetu Bradu. Seveda pa ne moremo zanemariti tudi podobnosti z dvojčico Vivienne. Nekoč je za medije njegova mama Angelina izjavila, da je deček pravi frajer, da obožuje dinozavre in meče.

Dvojna merila Brada Pitta

Skupaj s sestrico je najmlajši od šestih otrok. Ime nosi v spomin na dedka Hala Knoxa Hillhousa, drugo ime, Leon, pa je v čast Angelininega pradedka. Znano je, da se šola doma in za učenje je veliko zaslužna tudi Angelina. Skupaj z drugimi otroki je prisoten na urah branja, matematike, znanosti, tujih jezikov, telovadbe in še bi lahko naštevali.

Knox je s sestro Vivienne že spoznal svet igralstva, posodil je glas v filmih Ku Ku in Kung Fu Panda 3. Kljub temu da je Vivienne že tudi igrala v Zlohotnici, Angelina in Brad nista navdušena nad tem, da bi otroci postali igralci.

Kaotično življenje Angeline Jolie

In če niste vedeli, Knox je prvi pokukal na svet. Je eno minuto starejši od Vivienne. Na svet sta prijokala 12. julija 2008, ob 18.27 in 18.28 in od takrat imata pestro življenje. Prepotovala sta številne države, saj sta na snemanjih vedno spremljala starše. Tako se fotografije otrok Angeline in Brada redno pojavljajo v medijih in vsi lahko spremljamo življenje slavnih.