Pisalo se je leto 2002, ko je takrat 21-letna Kimberley Walsh poskusila srečo v pevskem šovu Popstars: The Rivals. Pogum se ji je obrestoval, konec tistega leta je postala ena najpopularnejših britanskih dekliških zasedb Girls Aloud. Dekleta so v desetih letih kariere nanizale pet albumov, za pesem The Promise so leta 2009 celo prejele nagrado Brit. Razšle so se leta 2013, Kimberley pa se je nato poročila z dolgoletnim partnerjem, Justinom Scottom, prav tako pevcem, s katerim ima dva sinova.

Preberite še: Najbolj znana mama ima 40.000 sledilcev

Girls Aloud

Girls Aloud so pred leti navduševale angleško občinstvo. (Foto: Profimedia)

Nekdanjo članico zasedbe Girls Aloud na Instagramu še vedno spremlja več kot 600.000 ljudi, s katerimi redno deli tudi drobce iz svojega zasebnega življenja, z včerajšnjo objavo pa je mamice širom sveta povsem navdušila. Kimberley je namreč objavila dve fotografiji, zraven pa zapisala: "Obe fotografiji (podrsajte desno) so naredili paparaci. Na prvi sem ravno sredi zadnje turneje s skupino Girls Aloud, na drugi pa sem bila štiri mesece po porodu na počitnicah. Moram priznati, da na fotografijo v bikiniju le nekaj mesecev po porodu nisem najbolj ponosna, a odločila sem se, da se osredotočim na življenje, ki sem ga ustvarila. Še več – če bo vsaj ena mamica v tej fotografiji našla tolažbo, jo z veseljem delim z vami. Na dolgo ali na kratko: me delamo nova življenja. Superženske smo. Samozavest in sreča prideta od znotraj in moja nova štruca me je res osrečila."

Kimberley Walsh

(Foto: Instagram)

Fotografiji sta že zbrali več kot 45.000 všečkov, ogromno pa je tudi komentarjev mamic, ki se po porodu prav tako borijo z odvečnimi kilogrami. Številne so jo pohvalile, da navkljub vsemu na obeh fotografijah izgleda čudovito, spet druge so se ji zahvalile za spodbudo, ena izmed njih pa je zapisala: "Ko sem videla prvo fotografijo, si se mi zdela močno presuha. Potem sem prebrala, kar si napisala. Bila si oz. si še pop ikona, številne smo se zgledovale po tebi. Tekmovale smo z uspešno kariero in pritiskom, da moramo biti suhe. A tvoja druga fotografija pokaže, da si ena od nas. Mati, ženska in predvsem si poudarila, kako se lahko naše telo po porodu spreminja. Slavne ženske bi morale deliti več takšnih objav, vse imamo kakšno fotografijo, na katero nismo ponosne. Roditi otroka je najbolj neverjetna stvar na tem svetu in naša poporodna telesa so pozdrav svetu!"

Kimberley Walsh

Kimberley ima danes dva sinova. (Foto: Profimedia)

Najslavnejša članica omenjene pop skupine je sicer Cheryl Cole, ki je pred slabima dvema letoma deset let mlajšemu Liamu Payneu rodila sinčka Beara. Tudi Nadine Coyle ima enega otroka, 5-letno hčer Anaíyo, medtem ko Nicola Roberts in Sarah Harding nimata otrok.

Kimberley Walsh

Tri članice danes uživajo z otroki, dve se zanje (zaenkrat) nista odločili. (Foto: Profimedia)

Bibine e-novice

Prijavi se na Bibine e-novičke in bodi na tekočem z aktualnimi članki o zanositvi, nosečnosti, negi in vzgoji otrok, partnerskih odnosih in idejah za prosti čas. Zate jih pripravlja ekipa Bibaleze.si.