Visoko noseča Kim Kardashian - 1

(Foto: fameflynet.com)

''Kim je obsedena s Kate – spremlja vsak njen korak. Ničesar si ne želi bolj kot to, da bi postala del Kateinega kroga,'' je medijem izdal nekdo, ki je zelo blizu zvezdnici resničnostnega šova. Obstaja pa težava: 33-letna Kate ni pokazala zanimanja za 34-letno Kim. ''Odkar se je rodil Katein sin princ George, Kim nadleguje zaposlene pri kraljevi družini, da organizirajo igralne urice za Georga in North.'' Vedno znova dobi odgovor, da se to ne bo zgodilo. Kim nikakor ni všeč, da Kate ne more direktno kontaktirati, ni ji jasno, da nekdo ne želi biti njen prijatelj, saj je ona slavna.

Pred leti je celo poslala Kate darilo, oblačila iz svoje kolekcije, vendar so ga vljudno zavrnili, češ da Kate nosi le oblačila določenih modnih oblikovalcev. Nekoč je celo ure in ure čakala ob telefonu, da dobi potrditev, da se bo končno dobila s Kate. Žal se ji želja ni uresničila in je pobesnela kot majhen otrok.

Kim in Kayne sta naredila korak dalje v tej smeri: zdaj želita princa Williama in njegovo ženo srečati na organiziranih dogodkih. Trudita se, da dobita vabila na pomembne prireditve.

Razkrito pa je nekaj, česar do sedaj nihče ni vedel o princesi Charlotte.