Kate Middleton

Kate Middleton v Švici (Foto: people.com)

Mnogi mediji so že poročali, da Kate Middleton nakupuje v trgovinah, ki ne prodajajo le oblačil, priznanih blagovnih znamk. Za prosti čas se odloča za povsem običajne kose nosečniških oblačil, na javnih prireditvah pa vseeno blesti v izbranih oblekah, ki prikrivajo nosečniški trebušček.

Kate na sprehodu

Novinarji revije People so pred nekaj dnevi bodočo mamico ujeli na zimskem sprehodu na belih strminah v Švici. To se je zgodilo dan za tem, ko sta se z Williamom udeležila poroke njunih prijateljev. Kate je uživala na soncu, spremljali pa so jo varnostniki. Oblečene je imela temne pajkice, črno-belo majico, čez roko pa je nosila temno, daljšo jakno; visoke pete je zamenjala za udobne in tople škornje. In zdaj se pri 31-letni vojvodinji že opazi majhen nosečniški trebuh …

Ali pod srcem nosi deklico?

Kate je tudi razkrila, da otrok že pridno brca. To je povedala ob obisku v mestu Grimsby. Obenem pa se je tudi zagovorila in tako izdala, da bosta z Williamom dobila hčerko. Vojvodinjo so slišali, kako se je eni od oboževalk zahvalila za medvedka, ki ji ga je podarila za otroka: "Hvala, vzela ga bom za svojo h..." Vendar ni nadaljevala. Začeli so jo spraševati, ali to pomeni, da bo dobila hčerko, vendar nikakor ni želela povedati, češ da spola s princem Williamom ne bosta javno razkrila.

Pred kratkim pa je bila resnično v središču pozornosti zaradi ...

Kate Middleton - 1

Je vojvodinja izdala spol otroka? (Foto: Reuters)

Svoje mnenje lahko izrazite na naši Facebook strani ali pa se nam samo pridružite s klikom na