Kate Middleton je 23. aprila rodila svojega tretjega otroka, princa Louisa, zato ima kot vsaka druga mama tudi ona pravico do porodniškega dopusta. 

Nekaj dni nazaj je Kate napisala ganljivo pismo.

Poznavalec kraljeve družine Duncan Larcombe je razložil, da ima vsaka članica britanske kraljeve družine po porodu pravico, da se za pol leta umakne iz oči javnosti. 'Kraljeva poroka je seveda izjema, saj gre za družinski dogodek,' je ob tem dodal.

Kate in princ William sta prekinila kraljevo tradicijo!

Kate Middleton

Kraljeva poroka je bila izjema. (Foto: AP)

Drugi poznavalci kraljeve družine so sicer prepričani, da bo Kate naredila še eno izjemo in se ob možu, princu Williamu, naslednji mesec pojavila na rojstnodnevnem slavju kraljice Elizabete II. Še dobro, da je Kate dobila 'menjavo' v obliki Meghan Markle

Zbrali smo vse informacije o materinskem, očetovskem in starševskem dopustu, ki veljajo v Sloveniji.

Vojvodinja Susseška Meghan

Pozornost medijev bo v prihodnjih mesecih zagotovo na Meghan Markle. (Foto: Profimedia)

V anketi ste nam mlade mamice zaupale, da vas vrnitev na delovno mesto po končanem porodniškem dopustu zelo skrbi. Poleg skrbi, ali boste zmogle v polni meri opravljati svoje delo in hkrati še skrbeti za družino, vas skrbi tudi, kako bo poskrbljeno za vašega otroka med tem, ko boste ve delale. Pripravili smo vam nekaj odgovorov na vaše skrbi in predlogov za lažje usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja.