Katarina Kresal na kavi - 4

'Nisem noseča, seveda pa razmišljam tudi o materinstvu, saj imam otroke rada in se z njimi dobro razumem.' (Foto: Miro Majcen)

 

Potem ko je Katarina Kresal na prireditvi Slovenka leta 2011 pritegnila pozornost z zanjo neobičajno opravo in zaobljenim trebuščkom, so se že naslednjega dne v medijih pojavila ugibanja o morebitni nosečnosti. Nekdanja ministrica za notranje zadeve je namesto oprijete obleke izbrala ohlapnejšo elegantno srajčko, ki naj bi zakrila neraven trebušček. Učinek je bil po poročanju portala podlupo.net žal ravno nasproten, saj je z izbiro garderobe pritegnila toliko pozornosti, da so pogledi številnih skrivoma uhajali na njen zaobljen trebušček, pričelo pa se je šušljati tudi o tem, da naj bi Katarina in Miro Senica postala starša.

Je ali ni noseča?

Kresalova je dvome o nosečnosti ovrgla že pred dnevi, ko je na Twitter zapisala, da ni noseča in da je očitno napočil čas za obisk fitnesa. Ali je morda v veselem pričakovanju in ali razmišlja o materinstvu, smo jo povprašali tudi mi. "Nisem noseča, seveda pa razmišljam tudi o materinstvu, saj imam otroke rada in se z njimi dobro razumem. Vedno se z veseljem srečam s svojimi nečaki ali otroci prijateljev in včasih tudi kakšno skupaj ušpičimo," je za Bibaleze.si pojasnila predsednica LDS.

V času predvolilnih kampanj hočejo politiki dajati vtis, da lahko na vajetih držijo politično dogajanje, obenem pa so še topli, ljudski in družinski možje. Očitno ni vedno tako in otroci so prvi, ki temu ne nasedajo. Poglejte si fotografije, ki povedo več kot tisoč besed …

 

Katarina Kresal in Miro Senica - 3

Katarina Kresal s partnerjem Mirom Senico. (Foto: Miro Majcen)


 

Svoje mnenje lahko izrazite na naši Facebook strani ali pa se nam samo pridružite s klikom na