Jansen Howard je mamica 11-mesečni deklici in posnela je fantastičen video, ki je nastal, ko se je njena hčerka prehladila. ''Slišala sem, da mleko ves čas spreminja strukturo glede na to, kaj trenutno dojenček potrebuje. Ko je dojenček bolan, je mleko polno antiteles, ki branijo organizem pred čemerkoli.''

Ker je njen oče zaposlen v laboratoriju, sta se odločila, da to preverita, in dejansko sta bila prevzeta. To je na njej pustilo takšen vtis, da je želela to deliti s prijatelji. ''Hej, družba … Poglejte, kako je to super! To tekoče zlato mi imenujemo materino mleko. Moj oče dela v laboratoriju in tam sva dala eno kapljico mojega mleka pod mikroskop, poglejte ta čudež v živo! Vse, kar moj otrok potrebuje v tem trenutku. Resnično neverjetno!'' je napisala zraven objave. Ker so tudi njeni prijatelji ostali brez besed, se je posnetek začel širiti po svetovnem spletu.

Vendar se Jansen ni zaustavila tukaj. Brala je pozitivne in negativne komentarje in se odločila, da pod mikroskop da tudi kapljico adaptiranega mleka.

Preprosto dejanje je lahko tako lepo, da ga nikoli ne boste pozabili.