''Moja prijateljica je umrla zaradi raka. Bila je prečudovita, krasna ženska in imela je dva otroka. Opomnila me je, da moram začeti uživati življenje, medtem ko še lahko,'' je dejala Evie Farrell.

43-letna svetovalka za stike z javnostmi iz Sydneyja je skupaj s hčerko Emily, ki je sedaj stara že šest let, februarja leta 2016 odpotovala. In nikakor ne načrtujeta vrnitve. V enem letu sta obiskali 13 držav, med njimi tudi Indonezijo, Singapur, Malezijo, Tajsko, Vietnam, Veliko Britanijo, Francijo in Kitajsko.

''Obstaja več v življenju, kot je vsakdanje sedenje za mizo in služenje denarja. Potujeva že eno leto z nahrbtnikom … in verjetno se ne bova vrnili prejšnjemu življenju.''

Mala Britanka Esme je najmlajša in najbolj ljubka svetovna popotnica. Ko je bila stara komaj 10 tednov, so se njeni starši odločili za potovanje po svetu in od takrat so nenehno na poti.

Random ladyboy performance alert! We were looking through vids yesterday and I realised I needed to bring this back for you. It's from when we first started traveling and were in Bohol, Philippines where we stopped at a snake park cause Emmie loves them. �dc95�dc0d A lady started setting up a boom box and mic and I called Emmie over because I thought a snake lecture was about to start. But oh no, instead Adele starts pumping and we are treated to an awesome lady boy performance in the midst of the snakes. Was definitely a highlight. Have a great day �dc99�dc99�dc99 �dc0d �dc0d �dc0d �dc0d �dc0d �dc0d #cebupacificair #bohol #philippines #snakes #ladyboy #itsmorefuninthephilippines #travelph #choosephilippines #somuchfun #travelwithkids #traveldiaries #jetsetkids #tinytravels #holidaywithkids #luxurytravel #travelstoke #performance #familyfuntimes #visitphilippines #sogood #traveldiaries #mysomewhere #escapesnaps #wearetravelmums #cebtravels #loveph #traveltheworld #traveldeeper #traveljunkie

A video posted by Travel Bloggers�df34 Evie & Emmie (@mumpacktravel) on