Giuliana in Bill Rancic

Giulliana in Bill Rancic (Foto: X17 Agency)

Guiliana in Bill Rancic

Bill z malin Dukom (Foto: Twitter)

Ameriška voditeljica Giulliana je Billa Rancica, prvega zmagovalca resničnostnega šova The Apprentice, katerega glavni urednik je Donald Trump, spoznala leta 2006, konec istega leta pa sta se zaročila. Par, ki je imel nemalo težav z zanositvijo, je doletela še tragična usoda – Giulliani so odkrili raka na dojkah, zaradi katerega je ostala brez prsi. A Bill in Giulliana se nista dala – v svojem resničnostnem šovu sta bodrila drug drugega, na koncu pa sta se odločila, da jima bo otroka rodila nadomestna mama.

Giulliana in Bill sta zdaj starša petmesečnega dečka, ki sta ga poimenovala Edward Duke. In čeprav je to njun prvi otrok, televizijska voditeljica zelo rada pove, kaj je vzgojno in česa starši nikoli ne bi smeli delati. S takšnimi izjavami je pridobila nemalo črnih pik pri oboževalcih, plaz hudih kritik pa se je usul nanjo po zadnjem intervjuju, v katerem je ''izdala skrivnost srečnega zakona''.

''Najin zakon je na prvem mestu, otrok pa na drugem. Sva mož in žena, hkrati pa najboljša prijatelja. Ni prav, da ljudje, ko imajo enkrat otroka, premaknejo partnerja na drugo mesto,'' je povedala 37-letnica za Us Weekly in nadaljevala: ''Najin zakon je na prvem mestu, šele nato pride otrok. Menim, da je najboljše, kar lahko dam svojemu otroku, trden zakon, družina. Rečem lahko, da sva zdaj močnejša, kot sva kdaj koli bila.''

Izpostavila je tudi pomembnost družinskih opravil, ki si jih z Billom vedno razdelita. ''Bill je najboljši in vse zna, vse razume. Res je čudovit. Večkrat mu povem, da je bil on moj prvi srček. On je moja prva ljubezen, moj srček. Duke je moj drugi srček,'' je zaključila Giuliana, s čimer si je prislužila kritike, da je sebična, da so to povsem neprimerne besede za mamico itd.

Poglejte simpatičnega igralca, ki nikoli ne bi postal oče, če mu pri tem ne bi pomagala nadomestna mama ...

Guiliana in Bill Rancic

Petmesečni Edward Duke (Foto: Twitter)

 

Svoje mnenje lahko izrazite na naši Facebook strani ali pa se nam samo pridružite s klikom na