Za razliko od drugih otrok bivših predsednikov, kateri so obiskovali šolo Sidwell Friends, 12-letni Barron Trump obiskuje šolo St. Andrew's v Potomacu. On je resnično prvi, ki je prekinil 35-letno tradicijo obiskovanja določene šole. Melania verjame, da je to odlična šola, ki otrokom nudi akademsko izjemnost, obiskujejo pa jo otroci različnih skupnosti. Najstnik govori odlično tako angleški kot tudi slovenski jezik, zahvaljujoč mami.

To se dogaja za zaprtimi vrati Bele hiše!

Barron dejansko po svoji velikosti izstopa v množici sovrstnikov. Deček naj bi bil skoraj tako velik kot oče, kmalu pa bo prerastel tudi bivši model, mamo.

Z mamo se očetu nista takoj pridružila v Beli hiši, trajalo je kar nekaj časa, da se je navadil na to veliko spremembo. Nekateri celo pravijo, da je zanj to korak nazaj. Prej je imel namreč celotno nadstropje samo zase, kar naj bi vplivalo na njegov boljši razvoj. Tega si ne predstavljamo, saj otrok potrebuje le kotiček za igro, učenje in spanje, ne potrebuje gromozanske 'dnevne sobe'.  Ampak mama želi, da zraste v samostojno odraslo osebo, ki bo vedela, kaj si želi in kako do tega priti.

PREBERITE ŠE: Kakšen oče je pa Barack Obama?

Čeprav bi si marsikdo mislil, da predsednik sploh nima prostega časa, si ga za sina le vzame. Ko je bil Barron še majhen, prizna, da ni menjaval plenic, a deček je vseeno vedel, da ga ima očka neizmerno rad. Vsa ta leta svoj odnos lepo negujeta, sta navezana drug na drugega in Donald ga uči, da mora biti spoštljiv do odraslih.

Trumpov sin se ločuje

Največ časa seveda z Barronom preživi mama , ki začne delati šele, ko deček že sedi v učilnici. V enem izmed intervjujev za starševski portal je priznala, da mu sama pripravi zajtrk in ga pelje v šolo ter ga gre tudi tja iskat. Verjeli ali ne, Melania tudi kuha in popoldne se z njim tudi igra. ''Najpomembnejša skrivnost je ta, da znaš otroku prisluhniti. Barrona res poslušam, ko mi govori, da ga kaj moti, da česa ne mara …'' pravi mama, ki svojega sina naravnost obožuje. Uči ga, da se mora sam pobrati, ko mu gre kaj narobe. Želi, da se na svojih napakah uči, kajti le-te dajo otrokom krila.

Če želite videti, kako se znajde Anže, nečimrn gasilec, novi obraz v politiki, na vrhu države kot predsednik, ki želi dejansko pomagati ljudem, potem ne smete zamuditi nove serije Precednik na VOYO.

Bibine e-novice

Prijavi se na Bibine e-novičke in bodi na tekočem z aktualnimi članki o zanositvi, nosečnosti, negi in vzgoji otrok, partnerskih odnosih in idejah za prosti čas. Zate jih pripravlja ekipa Bibaleze.si.