Alina Košir - hči nekdanjega slovenskega smučarja Jureta Koširja in Alenke Košir - je praznovala 16. rojstni dan. Njeni starši so ji čestitali tudi po družbenih omrežjih.

"Že pri 7 mesecih je bila glasna in lahko si predstavljate kako je danes ... Ne samo, da je lepa in prijazna ... še pametna je. Moja prvorojenka je včeraj praznovala #sweetsixteen. Rada te imam! Lubica moja si, sej veš. P.S.: na posnetku 7 mesecev, na fotki 2 meseca, eno leto in 16 let," je na Instagramu objavila ponosna mama.

"Nekdo je za njen 16. rojstni dan zanjo zgradil grad iz sladkorja. Vse najboljše lubica!" je na Instagramu zapisal ljubeči očka.

Alina je izrezana Alenka:

Alenka pa je zelo, zelo podobna svoji lepi mami:

Očitno se lepota prenaša iz roda v rod. Tako kot je zapisala njena mama, pa ni samo lepa in prijazna, je tudi pametna. Ukvarja se s plesom in preizkusila se je tudi kot manekenka.

Drsanje, Bled, otroci - 9

Alina leta 2011 s sestrico Aniko (Foto: N.V.)

Bibine e-novice

Prijavi se na Bibine e-novičke in bodi na tekočem z aktualnimi članki o zanositvi, nosečnosti, negi in vzgoji otrok, partnerskih odnosih in idejah za prosti čas. Zate jih pripravlja ekipa Bibaleze.si.