Pink - 3

(Foto: X17ONLINE.COM)

Ameriška pevka je vzornica marsikateri najstnici, vse bolj pa je simpatična tudi mladim mamicam. Ne samo, da se brez sramu – za razliko od mnogih drugih hollywoodskih novopečenih staršev – po New Yorku sprehaja brez ličil, mamice s sporočili prek Twitterja navdaja z optimizmom.

Pevki s pravim imenom Alecia Moore se je življenje umirilo, ko je zanosila. Če sta s partnerjem Careyjem Hartom zaradi nenehnih razhodov veljala za najbolj 'turbulenten' par, sta zdaj postala pravo nasprotje. Da jima starševstvo dobro dene, je Pink sporočila že prek spleta: "Popolnoma blažena sva v vsej ljubezni. Vsem najinim oboževalcem in prijateljem se zahvaljujeva za vse lepe misli in molitve. Careyju očetovstvo popolnoma pristaja (sem vedela, da bo odličen očka). Končno lahko rečem, da vem, kaj je ljubezen."

Brez ličil ali ne, Pink je posebna, je drugačna. Upa si in se ne zmeni za zlobne komentarje – plaz razhajajočih se mnenj se je nanjo vsul tudi pred kratkim, ko je sporočila, da se bo predčasno vrnila na delo. Na nikakršen način se ji ni zdelo prav, da bi zavrnila ponudbo režiserja Stuarta Blumberga, ki ji je ponudil glavno vlogo v filmu, v katerem bosta zaigrala tudi Tim Robbinson in Gwyneth Paltrow.

Režiser ima o njej posebno mnenje ...

 

Svoje mnenje lahko izrazite na naši Facebook strani ali pa se nam samo pridružite s klikom na