CaCee Cobb

CaCee Cobb (Foto: X17 Agency)

 

Zaročenca Jessica Simpson in Eric Johnson sta postala starša deklici Maxwell Drew 1. maja. In čeprav dojenčico skrbno čuvata pred očmi javnosti, to ni razlog, da si ne bi priborila prvih strani najbolj rumenih revij.

Po poročanju spletnega portala Us Weekly je 31-letna pevka in modna kreatorka za svojo deklico že izbrala krstno botro. To ni nihče drug kot njena najboljša prijateljica CaCee Cobb, ki je bila v začetku Jessicine kariere tudi njena asistentka. ''Skupaj sva v dobrem in slabem,'' je v nekem intervjuju povedala Jessica in dodala, da si težko zamišlja življenje brez prijateljice, kot je CaCee.
 

Jessica in Eric sta nad novo vlogo povsem navdušena. ''Zaljubljena sem vanjo (v Maxwell). Vedno, ko jo pogledam, bi se najraje zjokala. Materinstvo je nekaj najlepšega, kar se mi je v življenju zgodilo,'' je prek Twitterja sporočila svetlolasa pevka in dodala, da uživa v kupovanju za malo princesko.

Jessica naj bi bila po poročanju več virov v polnih pripravah na shujševalno akcijo. Ena redkih zvezdnic, ki se požvižga na kilograme in vedno poudari, da se v svoji koži dobro počuti, je v času nosečnosti z znanim ameriškim podjetjem, ki ponuja programe zdravega načina izgube teže, podpisala 2,3 milijona vreden dogovor, da bo po porodu vse v nosečnosti pridobljene kilograme izgubila z njihovim programom.

Poln presenečenj pa je tudi Jessicin nekdanji mož ...

Jessica Simpson

Jessica je 1. maja postala mama. (Foto: Reuters)

Svoje mnenje lahko izrazite na naši Facebook strani ali pa se nam samo pridružite s klikom na