Otroštvo James Vana Der Beeka

Jamesa Vana Der Beeka sta vzgajala mama Melinda, ki je bila uspešna plesalka in gimnastičarka, ter oče James William, bivši profesionalni igralec bejzbola. Odraščal je skupaj z bratom Jaredom in sestro Juliano. Pri 15. letih je prosil mamo, naj ga pelje v Las Vegas in mu poišče menedžerja. Želel se je preizkusiti kot igralec. Njegovo prvo igranje je naletelo na pozitivne kritike, zato je z njim nadaljeval. Najprej se je uril na gledaliških odrih, leta 1997 pa je dobil vlogo v nadaljevanki Simpatije. Odprla so se mu tudi vrata v filmski svet, sodeloval je tudi pri nastajanju številnih serij.

Kot oče

Mediji izpostavljajo njegovo očetovsko vlogo. ''Pred nekaj dnevi sem imel jutro zase in res nisem vedel, kaj naj počnem. Imel sem natanko 45 minut, preden se odpravim v službo in nikogar ni bilo v hiši. Nikakor se nisem mogel domisliti česa, kaj naj počnem.,'' je pred časom medijem zaupal James Van Der Beek, oče štirih otrok. Povedal je še, da ga je očetovstvo popolnoma spremenilo. Ni imel časa razmišljati, da mora biti sedaj odgovoren in zrel, vse to pride avtomatsko z otrokom.

Kimberly Brook

(Foto: Profimedia)

Pred nekaj dnevi  so ga skupaj z ženo Kimberly Brook in tremi od štirih otrok opazili v Disneylandu. Bili so zelo sproščeni, mimoidoči so opazili, da so zelo povezana in zabavna družina. Pojavile so se govorice, da bosta zakonca spet zibala. Kimberly je namreč nosila ohlapno rdečo obleko pod svetlo debelejšo jopo, pod njo pa so tisti, ki zelo dobro opazujejo, opazili malce večji trebuh, ki bi bil lahko nosečniški. Pustimo času čas, da zakonca javno spregovorita, kaj je res.

Paparaci so v objektiv ujeli zvezdnika serije Beverly Hills 90210 Iana Zieringa.