Aristotle Polites je manekenk, ki je dobil manekenskega tekmeca, 18-mesečnega nečaka. Njegova mama Katina Behm ga postavlja v takšne položaje in oblači tako, da je videti prava pomanjšana kopija svojega strica.  

Vse skupaj se je začelo, ko je mamica oblekla Augieju srajco in jo je imel spredaj odprto. Spominjal jo je na nekega romantičnega junaka iz knjig. Fotografirala ga je in ugotovila, da ima takšno fotografijo zagotovo tudi njen brat Aristotle na Instagramu. Poiskala je podobno in ju primerjala. Poslala ju je še sorodnikom in jih vprašala za mnenje, kdo zna nositi srajco bolje. Z bratom se zelo dobro razume in se večkrat šalita, zato ji tega ni zameril.

Od takrat so nastale številne mini stričeve kopije in lepotca imata celo skupen Instagramov profil, katerega spremlja več kot 55.000 ljudi z vsega sveta.

Mariano Di Vaio je zelo uspešen bloger, in še preden je postal oče, so se za njim obračala številna dekleta. Pri 28 letih je zaradi objavljenih fotografij iz dneva v dan priljubljenejši.